1553

Четете в "Марица": Най-справедливо е референдум да реши съдбата на Альоша

Петъчният брой на "Марица" отново е неотразим! Не пропускайте да направите шарен целия уикенд с нашите анализи, новини, забавни материали, справочни парчета. Акцентите:

 

Мъжкото ледено хоро ядоса Църквата

Мъжкото хоро в Калофер надскочи пределите на балканския град и ​се разпространява като лавина в цялата страна, показа проверка на "Марица". Цопането в ледените води с песни и танци е на път да засенчи дори ритуала с ваденето на Богоявленския кръст. 

Подобни атракции тази събота ще има в градове като Пазарджик, Смолян, Панагюрище, Казанлък, Кърджали, Троян и дори в Монтана. Църквата обаче не гледа с добро око на новата мода.

 

Гласуват във Фейсбук къде да сложат банкомат

Гласуване във Фейсбук ще определи мястото за поставянето на банкомат в пловдивския квартал Прослав. Това става след множество сигнали на жители за необходимостта от  АТМ устройство. По инициатива на районния кмет на "Западен" Тони Стойчева в социалната мрежа тръгна допитване за най-подходящата локация. 

 

Свети Иван Рилски закриля българите,  който му се помоли, получава

Това каза в интервю за "Марица" отец Иван от Нови хан. Защо е бил вкаран в затвора и какво се е случило с полицая четете в утрешния брой на вестника.

 

Най-справедливо е референдум да реши съдбата на Альоша

бившият кмет на Пловдив и депутат Славчо Атанасов.  Какво е мнението му за паметника четете в "Марица".

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 4 оценки
3/5 от 4 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?