2374
Следвайте ни

Четете в "Марица": На Руския пазар предлагат зелени сертификати по 500 лева

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми, интервюта и находки. Ето и част от акцентите:

 „Трейс” започна от юг тунела под гарата

Общината е издала строително разрешително без да бие камбаната. Не е ясно какво се случва с обещанието документът да види бял свят след като от НКЖИ изработят технически проект за ново съоръжение на мястото на Бетонния мост.

 Кмет води протест срещу тестовете за ученици

Градоначалникът на Раковски Павел Гуджеров се включи в протеста на родители срещу тестването на децата от 1. до 4. клас за връщането им към присъствено обучение.  Близо 200 души се събраха в събота на площада в квартал "Секирово", за да изразят публично притесненията си. 

5000 нови работни места в Пловдивския аутсорсинг до 2025 година

Градът вече е с едни гърди пред Варна в битката за втората най-голяма аутсорсинг дестинация в страната, показват данните от годишния доклад на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (АИБЕСТ).

Синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа" ще поиска оставките на министъра на здравеопазването и на премиера, ако незабавно не бъде внесена промяна в заповедта за тестването на малките деца при връщане към присъствено обучение - то да става от родител у дома, а не в училище.

На Руския пазар предлагат зелени сертификати по 500 лева

Зелен сертификат срещу 500 лв. уреждат експресно на Руския пазар в Пловдив. За това сигнализира 47-годишен пловдивчанин, който ходи всяка неделя на битака. Офертата е била отправена именно към него. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Цената

Цената

08.11.2021 | 07:51

Това с ДДС ли е и дават ли фактура? На едро, отстъпка?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?