Следвайте ни

Четете в "Марица": На детска градина в Пловдив само по желание

viber icon

Вестникът на България, гордостта на Тракия, душата на Пловдив. "Марица" ви очаква и утре с поредния наистина пребогат и интересен брой. Акцентите, а на останалото ще се насладите със сутрешното кафе:

 

Освободиха от занятия децата от предучилищна

 

От понеделник до края на годината децата от предучилищна възраст могат да не посещават детска градина или училище по желание на родителите. Решението за това беше взето на заседание на Общинския кризисен щаб на 9 ноември. Освобождаването от занимания на децата от предучилищна възраст (5- и 6-годишните) може да стане само след писмено уведомление до директора от родителя. 


COVID болницата в Пловдив тръгва, но чака пари от държавата

 

Общинската МБАЛ "Св. Мина" ще заработи незабавно като COVID болница със 150 легла. Това обеща вчера пред премиера Бойко Борисов кметът Здравко Димитров, който стана от болничното легло в "Пълмед" и излезе на стълбите отвън за свиждането. 

"Ще имаме ли ковид болница днес в Пловдив?, попита Борисов. "Ще има", отвърна градоначалникът, но обясни и какви са проблемите пред общинското здравно завадение.

Здравко Димитров подчерта, че не е имало резерви към идеята "Св. Мина" да бъде преструктурирана, но добави, че трябва да се осигурят допълнителни медицински екипи. 

 

50 милиона гледаха интервю с Камата

 

Пред аудитория от около 50 милиона души Христо Стоичков показа своята „История“ на американската аудитория. Кавалерът на „Златната топка“ излезе от ролята си на анализатор и седна на стола, за да бъде разпитан от приятеля си Иван Саморано.

„Исках всички българчета да прочетат как един младеж от Пловдив е изпълнил мечтата си. 70 000 тираж имаме в родината ми! Вече вярвам, че „Историята“ ще стигне до милиони в цяла Америка“, написа Стоичков в профила на своя бранд H8S във „Фейсбук“

И БОНУСЪТ ПРЕДИ СВЕЩЕНАТА ДАТА 17 НОЕМВРИ

 

Бихме Франция и отидохме на дискотека с Принс и Лени Кравиц – едно искрено интервю с футболиста Емил Костадинов по повод великата победа на България срещу Франция на "Парк де Пренс" в Париж през 1993 г.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

sad

sad

14.11.2020 | 07:03

Google непрекъснато плаща от $ 27485 до $ 29658, за да направи снимка в мрежата от вкъщи. Присъединих се към това действие преди 2 месеца и спечелих $ 31547 през първия месец от това действие. Мога да кажа, че животът ми се подобри напълно! Погледнете го какво правя ===>>>www.Selfmax5.com

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?