Следвайте ни

Четете в "Марица": На Черен петък с маски, за да не стане фатален

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми:

Математици гонят по заплати IT спецовете   

Най-много у нас печелят IT специалистите, и то ако са с диплома от Софийския университет. 4527 лева е средният месечен облагаем доход на завършилите "Информатика и компютърни науки" в СУ.

Няма да ни проверяват за глоби на границата 

Върховният административен съд нареди на граничните власти незабавно да преустановят връчването на наказателни постановления и електронни фишове за неплатени глоби на двата пункта към Гърция: Кулата - Промахон и Илинден - Ексохи.

На Черен петък с маски, за да не стане фатален

Майки, татковци, лели и стринки са на “нисък старт. Буквално. Една част от тях, надяваме се по-малка, ще чакат пред вратите на детските хипермаркети началото на голямото пазаруване с отстъпки. Задължително с маски, за да не станат бели в петък, 13-и. 

 Камата кани на ябълки по 59 стотинки

"Т-Маркет" на бул. "Шести септември" успя да събере с лекота десетки нетърпеливи клиенти, които се наложи да чакат ред пред входа, още вчера. От четвъртък с ударно намаление вървят ябълките, като килограмът се продава за 0.59 лева.  

 Плащаме на чужди художници и писатели да творят под тепетата

Община Пловдив ще финансира програма за по-дълъг престой в града за чужди художници и писатели. Те ще идват, ще живеят тук и ще творят за Пловдив. Това е заложено в проекта за нов културен календар за 2021-ва, който е изготвен от екипа на зам.-кмета по култура Пламен Панов.


Първо училище в Пловдив стигна 15%  болни 

Първо учебно заведение в Пловдивска област преминава към обучение от
разстояние в електронна среда заради достигнат праг от 15% на отсъстващите по причини,
свързани с ковид или грипоподобни симптоми.


Инфекциозна  получи техника за 40 000 лв. от КЦМ 

Дарение на специализирана медицинска апаратура на стойност 39 850 лева получи от пловдивския Комбинат за цветни метали Клиниката по инфекциозни болести на УМБАЛ ”Свети Георги”.


Локо - Ботев без публика 

Пловдивското дерби Локомотив - Ботев ще се играе при закрити врата. По програма черно-белите трябва да приемат канарчетата на 28 ноември на Лаута.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

dass

dass

13.11.2020 | 08:36

Google непрекъснато плаща от $ 27485 до $ 29658, за да направи снимка в мрежата от вкъщи. Присъединих се към това действие преди 2 месеца и спечелих $ 31547 през първия месец от това действие. Мога да кажа, че животът ми се подобри напълно! Погледнете го какво правя===>>>www.Selfmax5.com

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?