1553

Четете в "Марица": Мериш рокля в Асеновград, купуваш я от Одрин

Уикенд броят на "Марица" отново е без алтернатива на пазара. Акцентите:

 

Мериш рокля и костюм в Асеновград, купуваш ги от Одрин

Рокля с цепка и дантели, друга за изпращането в училище, фризьор и грим минимум по два пъти, намиране на лъскав автомобил за бала, фотосесия (една официална и една репортажна), сбирка на родата в ресторант (което включва от намирането на подходящ на сносна цена, менюто, пазарлъци за внасяне на алкохол отвън и стигнем до цвета на арката с балони). Това е в най-общи линии план-конспектът на родителите, които имат дванайсетокласник, или по-трудния вариант - дванайсетокласничка у дома. 

 

Путин ще се озове в обятията на Си Дзинпин и сам няма да знае

дали китайският му колега го прегръща, или го души, казва в интервюто на броя Мартин Табаков, анализатор. И още: "Победата на ВМРО-ДПМНЕ ще остави македонците далеч от Европа"".

 

Стивън Симпсън даде главна роля на „Марица“ в новия си филм

Под тепетата шотландецът постигна нещо, което не е правено досега - засне изцяло местен филм, с местни актьори и собствена техника. И като многорък Шива влезе в ролята на сценарист, осветител, монтажист. 

Интересен момент от създаването на филма е, че на вестник „Марица“ е отредена една от главните роли, наред с тези на ненадминатите Симеон Алексиев и Юлия Йорданова ​- Керана.

 

Община Пловдив чака 29,4 млн. лева за електробуси

Община Пловдив кандидатства за финансиране по програма „Развитие на регионите” с осем проектни предложения на обща стойност 87 млн. лева. Най-голямата сума се очаква за доставка на електробуси за градския транспорт в размер на 29,4 млн. лева. Това обяви вчера кметът Костадин Димитров. Инициативата за общинския екологичен транспорт е от миналия мандат, но нямаше програма, по която да се намерят пари за първите 20 електробуса. Те ще вървят по две нови градски линии - №103 и 104, от "Тракия" и "Коматево" до езиковите гимназии и ПУ "Паисий Хилендарски", след като се закупят.

Оцени новината

Оцени новината
3.5/5 от 4 оценки
3.5/5 от 4 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?