1553

Четете в "Марица": Маскират райския газ като капсули за сметана

Уикенд сензацията - вестник "Марица", отново се задава на пазара. Не пропускайте! Сега акцентите:

 

Продават картина на цената на нова кола

Картина за 12 000 евро излага в галерия „2019“ пловдивският художник Христо Бозуков. Платното на цена колкото нов автомобил е част от юбилейната изложба на живописеца „Ние, Вие, Те, ХrистоБ. на 10“.

Няма пловдивски автор, който в последните години да е продавал на такава цена, показа справка на „Марица“.

Творбата на Бозуков е посветена на неговата приятелка и артмениджър Джей Хауари. „Малко хора могат да разберат, че това е картина с история. А историята прави легендата. Затова искаш да притежаваш именно тази творба, а не някоя друга“, аргументира се художникът.

 

Маскират райския газ като капсули за сметана с вкус и аромат

Голяма част от продуктите, съдържащи райски газ, са опаковани в кутия с етикет: капсули за сметана с вкус и аромат (различни търговски марки), метални капсули, пълни с N2O или азотен оксид (Е942) за приготвяне на сметана, мусове, кремове със съдържание около 8.2 грама диазотен оксид, показа проверка на "Марица". А в платформите за онлайн продажби обявите за този продукт дори се увеличават. 

 

Ледена риба от Антарктида ще плува в пловдивски аквариум

твърди проф. Христо Пимпирев пред "Марица". Досега наш кораб не е минавал Пролива на Дрейк, това ще е сериозно изпитание за екипажа. Буквално в задния двор на българската база на остров Ливингстън открихме първото злато на Ледения континент.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?