46

Четете в "Марица" - Любимка на Варна и люта македонка спорят за най-красива депутатка  

В новия брой на вестник "Марица", който ще излезе утре, можете да прочетете тези и много други интересни авторски теми и разработки:

Любимка на Варна и люта македонка спорят за най-красива депутатка  
Родният парламент може да куца откъм мъдри решения, но никога не е страдал от липса на сексапил. Традицията ще се спази и от новата реколта депутати от нежния пол. Отсега може да се каже, че евентуален конкурс за първа хубавица ще бъде по-оспорван от приключилите избори.  

Пловдив с План за устойчива градска мобилност до края на мандата
Съставянето на дългоочаквания План за устойчива градска мобилност (ПУГМ) на Пловдив най-сетне стартира. Това обяви зам.-кметът по транспорта Тодор Чонов, след като през седмицата проведе първа среща с фирмата, избрана от Община Пловдив да състави ключовия документ за трафика и транспортната схема на града, който трябвада е готов до 7 месеца.

Служител на "Синя зона" иска оръжие заради заплахи                                           
Полицията не разреши на служител на "Синя зона" в Пловдив да удължи срока си на разрешението за носене и употреба на огнестрелно оръжие. Мъжът, който е бивш военнослужещ, се жалвал пред съда, но и магистратите категорично отказали. 

"Промяната" отсвири ГЕРБ, но се надява на кабинет                                                           
"Продължаваме промяната" отказа да преговаря с ГЕРБ за съставяне на правителство. Решението е взето от Националния съвет на партията, съобщи съпредседателят на ПП Асен Василев. В същото време той увери, че ПП не искат избори, а редовен кабинет, с който България да прекара зимата. 

Лампи от вериги и "Вечен календар" предлагат млади майстори             
Потъване в света на цветовете на малки красиви неща, направени от невзрачни на пръв поглед материали, предлага есенното издание на „Базар Капана”. В него участват млади хора от цялата страна, които с артистичен замах извайват различни предмети.

Следващият ми меценат ще стане милионер              
“Марица“ гостува на Петър Георгиев Рей - експресионистът, открит от първия приятел на Клемънт Грийнбърг.

Пловдивски Хари Потър рисува върху изтребители                                                
33-годишният Петър Йовчев е любител на мотоциклетите и на летящите парамотори. Освен вкуса към каскадите, той има и необичайно хоби. От година рисува ликовете на най-известните български пилоти върху опашката на изтребителите МиГ-29. Прави уникалните си изображения с аерограф. Това е техника, която не използва почти никой друг у нас.

Бивш миньор бори невежеството с храм на познанието                                         
Бивш миньор отвори читалня за туристите в своята къща в смолянското село Левочево. 75-годишният общественик Атанас Барбов е нарекъл уникалната си библиотека "Храм на Познанието в царството на Невежеството".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?