2374
Следвайте ни

Четете в "Марица": Ловци на педофили изнудват таксиджии в Пловдив

viber icon

Интересни теми, репортажи, интервю и други любопитни четива ще намерите  в утрешния брой на вестник „Марица“. Ето някои от акцентите:

Ловци на педофили изнудват таксиджии в Пловдив

Тийнейджъри, представящи се за членове на организацията „Ловци на педофили“, изнудват таксиджии със слаб ангел. За това алармира пред „Марица“ шофьор от Пловдив. Мнимите борци срещу порока използват за примамка непълнолетни момичета, които уж се нуждаят от помощ, за да влязат в хотел или заведение. Капанът щраква за всеки, който се хване на въдицата.  

Само 7-8% от българите са антиваксъри, но много повече са обърканите – интервю с доц. Михаил Околийски от СЗО

Разкопават Кукленско шосе през зимата

Очертава се Кукленско шосе да се разкопава през зимата. На източното платно на входната артерия на Пловдив  трябва да сменят и водопровод. Ремонтът беше започнат преди три години и спрян, защото се оказа, че в проекта и съответно в договора с избраната фирма "Европейски пътища" не е включена смяната на тръбите, които често аварират.

Тъпченето с имуностимуланти е бомба със закъснител

В паниката около ковид пандемията млади и стари се тъпчат с имуностимуланти. Идеята е, че употребата им ще поддържа имунитета ни във върхова форма. Така той ще може да даде отпор на инфекциите, вирусите и бактериите. А и през зимата, наред с COVID-19, върлуват грип и още куп вируси. Добрите намерения обаче често създават огромни рискове за здравето ни. Затова и специалистите с тревога отчитат настоящия бум на употребата на имуностимулиращи продукти.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?