Следвайте ни

Четете в "Марица": Край на безплатното теглене от банкомат!

viber icon

В новия брой на в. "Марица",  който ще излезе на 27 юли, четете:

 

Край на безплатното теглене от банкомат!

И последната голяма институция започна да тарифира собствените си клиенти, когато дърпат кеш от нейна АТМ-машина. УниКредит Булбанк обяви, че таксата вече е 30 стотинки. Досега беше нула. От финансовата институция обясняват, че промяната в тарифата е била заложена още през март, но е била задържана нарочно заради корона кризата и извънредното положение у нас. За картодържателите, които не уцелят банкомат на УниКредит, а на друга банка, тегленето с дебитна карта се таксува по 1.50 лева.

 

2,5 милиона автомобили кръстосват Пловдив всеки месец

Искаме да премахнем кешово разплащане и изцяло да  преминем  към таксуване с карта - транспортна, дебитна, с SMS приложения, казва в интервю за "Марица" Тодор Чонов, заместник-кмет по транспорт и организация на движението.

В София бяха монтирани същите монетни апарати чешко производство  като  нашите и поетапно ги свалят . 

Само за май през 11-те входа  2 568 325  превозни средства са влезли в града  и 2 388 673 са излезли


Издирват 619 седмокласници, не са подали документи за гимназия


Регионалното управление е изпратило списъци по общините. Учители, директори и кметове проверяват дали учениците са у дома или са тръгнали за чужбина. Ще мъчат да убеждават тези, които са се отказали да учат, да продължат наесен в 8. клас. От тази година записаните осмокласници от социалнослаби семейства могат да поискат еднократна помощ от 250 лева - подкрепа от държавата срещу отпадане. 

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

27.07.2020 | 05:50

мафия герб му три съсипаха БЪЛГАРИЯ а циганина ИВАН КОСТОВ приватизираБЪЛГАРИЯ ЗА 1 ДОЛАР няма заводи фабри ки портове бит комбинати тпк на индвалидите тих труд на глухите едва оцеляват а в ПЛОВДИВ ще продадат на търг общежитието на глухите то няма врати прозорци безработица глад мафия мутри герб са сик ВАРНА са тим

Отговори
4 3
Батко

Батко

26.07.2020 | 19:33

Ей, не се наядоха тия!

Отговори
21 1
Проверил

Проверил

26.07.2020 | 20:05

На Запад не е така! Само тука дерат кожи!

Отговори
14 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?