1553

Четете в "Марица": Кръстовището на Водната палата е бомба със закъснител

"Марица" ви очаква на пазара утре с пореден силен брой. Акцентите от него:

 

Грипът коси наред, но статистиката не го лови

Скрита епидемия от грип и други инфекциозни заболявания превзема Пловдив, макар официалната статистика да го отрича. "Всички наоколо кихат и кашлят - в офиса, в рейса, в магазините, а ни обясняват, че грип няма!", недоумяват читатели на "Марица". Увеличаването на отсъстващи ученици и учители в пловдивските школа и детски градини също е факт.

Според официалните данни обаче все още сме далеч от критичните стойности. Грипна епидемия се обявява, ако заболеваемостта достигне 240 на 10 000 души. Според последните данни на РЗИ-Пловдив обаче нивото засега е 141 на 10 000 души. 

 

Говори се за кабинет на ДБ, но президентът ще даде мандата на БСП

убеден е политологът Христо Панчугов в интервю за "Марица". "Въпросът е не дали ГЕРБ биха подкрепили кабинет на ДБ, а дали ДБ са готови да приемат такава подкрепа. Президентът вероятно предвижда бъдещ политически проект, който да се гради около изгубените от БСП избиратели. При политическия сблъсък на старо срещу ново НДСВ няма никакво място сега", казва още Панчугов.

 

Крърстовището на Водната палата - като бомба със закъснител

Пловдив има сериозна нужда от добра пътна инфраструктура. Това жителите на града под тепетата си го знаят, но от НКЖИ им го напомниха преди седмица, след като обявиха, че не се отказват от идеята си да повдигнат жп линията по бул. „Копривщица" на естакада.

Да, прелезите по булеварда тормозят шофьорите. Ала в града има и друга невралгични точки - поне що се отнася до все по-засилващия се трафик. Една от тези локации е при Водната палата, но тук разковничето на проблема е другаде.

Защо зоната около моста на панаира създава толкова главоболия на шофьорите? И как толкова сменящи се през годините екипи на общинската администрация така и не намериха решение на проблема?

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Ла Бомба

Ла Бомба

11.01.2023 | 06:03

Бомбата е заложена в това ,че паталогичните крадливите и най-корумпираните управници в лицето на ИТи ЗД заедно с брутално Проз тия им главатар искат от всичко което се строи да откраднат полувината!Иначе как да си обрсним тяхното скоростно забогатяване и превръщането им в едни от най-богатите хора на Пловдив!

Отговори
1 1
Вижте чийййфутската  им простотия

Вижте чийййфутската им простотия

10.01.2023 | 22:46

Думичката ТЕЙРОРИСТ е тяхно чиййфутско творение Но чиййфутската им цензурна система като забележи думичката тяхна ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ,. ТЕЙРОРИСТ правилно написана на български както те обичат да я ползват във пропагандните им изпражнения Тази думичка или определение не може да мине през чиййййййййфутската им цензура

Отговори
1 2
Нали

Нали

10.01.2023 | 22:38

Абе просто като англичанина тееееерорист и бомбаджия да ги изфърлим от България във друг континент Ся тва е много модерно

Отговори
2 1
Да живее демокрацията! Долу крадливата сган †

Да живее демокрацията! Долу крадливата сган †

10.01.2023 | 22:13

Да живее демокрацията! Долу крадливата сган †

Отговори
5 2
Тъ Така Де

Тъ Така Де

10.01.2023 | 21:47

Всички който залагат бомба да се смятат за терористи Според Еврогейските правилни номера е така Нали Веднага да се намесят Европол Интерпол и НАТО Щот Гейшеф и компанията му Гейшефска е заета да гали бабички хвърлящи хилядарки от терасата и да впечатляват учиничките във училищата със познанията си по право и криво Тъ Така

Отговори
2 5

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?