Следвайте ни

Четете в  „Марица“: Кой ще настине от партийното проветряване?

viber icon

"Новите пловдивчани" - от София и Пазарджик
Област Пловдив порасна с 21 320 души за една година. Тук е регистрирана най-многолюдната вътрешна миграция в страната, става ясно от данните на НСИ. „Новите пловдивчани“ идват главно от столицата, Пазарджик и Смолян. 

Кой ще настине от партийното проветряване?
В следващите месеци предстои сериозно чистене в редиците на патриотите и БСП, които са сред най-големите губещи на изборите на 4 април. Макар да се държат като победители, в ГЕРБ също се готвят за проветряване. Лидерът Бойко Борисов го обеща още миналия юни. Пандемията обаче се превърна в доминанта за премиера в последните месеци и битката с вредителите позакъсня. Кой може да настине от проветряването на 11 май, за когато е насрочен Национален съвет на ГЕРБ?

Пратиха квесторите на изпитите в 10. клас, не останаха за седмокласниците
Школските директори мобилизираха учителите си да бъдат квестори на националните външни оценявания в 10. клас и не им останаха хора за изпитите на седмокласниците. Няколко учебни заведения в Пловдивска област не са съобразили, че датите на тестове съвпадат.

„България избра пътя на промяната и няма връщане назад“ – интервю с Иван Гарелов

ДГ "Перуника" посреща 150 деца през септември
ДГ "Перуника" ще отвори врати през септември за 150 деца, настанени в шест групи. Това увери кметът Здравко Димитров, след като заедно със заместника си Пламен Райчев и кмета на "Централен" Георги Стаменов разгледа как е извършен ремонтът. 

С томбола избират 10 късметлии за посещение в Голямата базилика
Възстановеният паметник на културата Епископска базилика ще бъде официално отворен на 18 април, а Община Пловдив пусна във Фейсбук и томбола. Десетима късметлии, които спечелят, ще имат възможността да разгледат безплатно раннохристиянския храм на Филипопол в първите дни след отварянето му.  

Брестник прави подписка за 200 метра асфалт
Подписка тръгна в Брестник с настояване остатъкът от 200 метра от ул. "Петър Берон" също да бъде асфалтиран. Тази част е неузнаваема, тя е с издълбани коловози, а живеещите в района 20 семейства са принудени да газят в калта при всеки дъжд. 

Пускат феновете на стадиона за плейофите
Страхотна новина дойде за изстрадалите футболни фенове. За плейофите от шампионата спортните съоръжения могат да бъдат посещавани от публика.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?