1553
Следвайте ни

Четете в "Марица": Ковид спаси шофьорка от глоба и 2 г. без книжка  

viber icon

Запомни едно: че броят ни е много по-добър от броя им. Акцентите от уикенд бижуто на "Марица", останалото ви чака горещо утре на сергиите:

 

Ковид спаси шофьорка от глоба и 2 г. без книжка  

Прекаран ковид спаси шофьорка от 2000 лева глоба и отнемане на книжката за две години. Случката е от тази пролет, но развръзката дошла с решение на съда тази седмица.  

 

Китарата ми е по-добра от китарата ти

или как Борисов и Радев празнуват победите с български хитове, а лидерът на „Възраждане“ има фолклорен албум . Румен Радев взе китара в НДК и заби „Признание“ на легендарните „Диана Експрес“ минути след края на последния балотаж, който му осигури втори мандат като президент. Клипът моментално стана хит и беше въртян нонстоп по медиите и социалните мрежи.

 

Гласуват кабинета в понеделник, ИТН с рокада в 12 без 5

България най-после ще има редовно правителство в понеделник. От 12 май тази година насам държавата се управлява от два поредни служебни кабинета заради серията от три парламентарни вота. Президентът Румен Радев ще връчи мандата на първата политическа сила "Продължаваме промяната" в събота в 10 часа.  

 

Бъдещите Кирил и Асен остават в България

Търсим 18-годишна, с две образования, три езика, 30 години трудов стаж и пораснали деца! Така звучи в популярния виц обява за наемане на персонал в България. А както знаем: добре че е шегата, та да си кажем истината. Току-що завършили, студентите у нас се натъкват на вечния парадокс - работодателят търси млади кадри, но със солиден стаж. 

Така ли е обаче в действителност? Категорично не - убедени са мениджърите Васка Бакларова и Паулина Чотрова. Двете дами разработват онлайн каталог, който ще свързва фирми, студенти и неправителствени организации в Пловдив

Дронът като кола във въздуха – караме с книжка

Безпилотните летателни средства, или така наречените дронове, навлязоха във въздушното пространство и в живота ни със скоростта на светлината. Недостъпни допреди години, сега хвърчащите апарати се намират почти във всеки дом, имат широко приложение във филмовата индустрия, в медиите, в заснемане на значими събития, при спасителни акции, при изучаване на непристъпни за човека места и т.н.


Столетницата Несибе пие по 10 кафета и има кръвно на космонавт

В превод от арабски Насибе означава "късметлийка". Със сигурност е така, защото усмихнатата баба от първомайското село Езерово вече е на 100 години.  Жизнерадостна, весела, приказлива, може да изрецитира наизуст молитви от Корана!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?