46

Четете в "Марица" - Конфискуването на коли ще възпре пияните и дрогираните шофьори

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни интервюта, теми и новини:

Бизнесът расте напук на доминото от кризи  

През 2022 г. видяхме подем в различни производствени сфери и реални инвестиции за милиони лев​ове в Пловдив и областта - български и чуждестранни. Безспорно част от тях се дължат на европейски средства, получени по оперативни програми, кредити, реинвестиции, както и средства  по реда на Закона за насърчаване на инвестициите.

Конфискуването на коли ще възпре пияните и дрогираните шофьори

Това казва в интервю за „Марица” Димитър Костов от Районна прокуратура.

Грипът изпревари Дядо Коледа в Пловдив

Грипът нахлу в Пловдив още преди коледните празници. Първият потвърден случай през настоящия сезон беше регистриран в началото на седмицата. Той е бил открит при пациент по време на преглед в заведение от извънболничната помощ.

97% от катастрофите и смъртните случаи са по вина на шофьорите

Причината за 97% от катастрофите в Пловдивско е допуснато нарушение от страна на шофьора. Това каза шефът на КАТ-Пловдив гл. инсп. Йордан Милушев в отговор на въпрос на "Марица" за регистрираните произшествия от началото на годината. По вина на седналия зад волана от 1 януари до края на ноември са загинали общо 37 души, а са ранени 872. В сравнение със същия период на 2021 г. катастрофите са се увеличили с 52, загиналите - с 10, ранените - с 42.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

22.12.2022 | 09:02

ПИЯН ИЛИ ДРОГИРАН БЕЗ КНИЖКА ДО ЖИВОТ.....И ВЪДВОРЕН ЗА ИЗТЪРПЯВАНЕ НА НАКАЗАНИЕ ....ПОДГОТОВКА ЗА УМИШЛЕНО УБИЙСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И ОЩЕ ПО ВАЖНО КАЖЕТЕ МИ ПОКАЖЕТЕ МИ ЕДИН ПОНЕ ЕДИН ДЕПУТАТ КОЙТО ДА Е ПОСТАВИЛ ВЪПРОСА И НАЧИНИТЕ ЗА СПРАВЯНЕ С НАРКОМАНИЯТА В БЪЛГАРИЯ....ТОВА Е ПО СТРАШНО ОТ НЕГРАМОТНОСТТА.....РАЗСИПВАТ СЕ МЛАДИ ХОРА И ЦЕЛИТЕ ИМ СЕМЕЙСТВА....ОБЩЕСТВОТО БЯГА ОТ ПРОБЛЕМА НАРКОМАНИЯ А ТОЙ ИДВА БЕЗ ДА ПИТА И МНОГО ЧЕСТОВЕЧЕЕВЪВВСЯКО СЕМЕЙСТВО....

Отговори
1 0
Дии

Дии

21.12.2022 | 22:43

Виновни са само и единствено шофьорите, тия от пътната агенция дето правят или не правят пътищата, слагат знаците и разбира се КАТ са винаги невинни.

Отговори
3 0
Азарей!

Азарей!

21.12.2022 | 20:54

Конфиксуване на имоти построени с крадени пари от бивши и настоящи кметове от ГЕРБ трабва да става без съд и присъда!По този начин хотели,вили,къщи ,жилищни комлекси,ресторанти и пар,много пари от банкови сметки за стотици милиони ще влязат обратно в бюджета на общината и държавата а крадците ИТ,ЗД,МС и други ще влезнат в затвора до живот!

Отговори
13 4
Без съд и присъда първо на теб ще конфискуват кметовете

Без съд и присъда първо на теб ще конфискуват кметовете

21.12.2022 | 22:38

каквото имаш за конфискуване.

Отговори
0 5

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?