Следвайте ни

Четете в "Марица": Колекторски фирми срещу длъжници в страховита игра на котка и мишка

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми, интервюта и разработки:

Комисия решава вкъщи или в болница ще лекуваме К-19

Решението дали всеки заразен с Ковид пловдивчанин трябва да влезе в болница, или да бъде изпратен на домашно лечение, ще се взима от двама инфекционисти, един пулмолог, един анестезиолог и представител на РЗИ. Това обяви областният управител на Пловдив Дани Каназирева след заседание на Медицинския щаб. Според нея недостигът на легла идва от факта, че заразени настояват да бъдат приети в болница, след като може да се лекуват вкъщи.


Вдигат станция за коли на водород във Войводиново

Една от първите станции в страната за зареждане на автомобили на водород може да бъде изградена във Войводиново. Инвестиционното намерение е на фирма „ИД Индъстри“ ЕООД. На терен от близо 6 дка в местността Полук Тарла дружеството възнамерява да инсталира 4 броя за зареждане с гориво водород на тежкотоварни превозни и работни средства, автобуси и др. и 10 колонки за зареждане с електричество на електромобили.

Колекторски фирми срещу длъжници - страховита игра на котка и мишка

COVID кризата у нас затегна още повече възела на отношенията между финансовите институции и техните длъжници. Заради мерките покрай пандемията много пловдивчани останаха без работа или просто със забавени или намалени заплати, което ги подтикна към теглене на бързи кредити. След това обаче внушителна част от тях се оказа в невъзможност за коректно плащане на вноските. Това пък наля вода в мелницата на кредиторите и колекторските фирми, които вече прилагат стра​ховити похвати в опитите да съберат парите от клиентите си.

Отряд за бързо реагиране действа в "Чистота"

Светкавично, за по-малко от един час, общинското предприятие "Чистота" реагира на сигнала на "Марица" за  безобразното замърсяване на ул. "Димитър Талев" до блок 1100 и магазин "Била - 4" в "Кючук Париж". Контейнерите за битова смет бяха вдигнати рано сутринта, но около тях останаха  боклуци и изхвърлената стара дограма.


С 4 млн. лева ще борим наводненията по улиците

Общината е готова да плати от своя бюджет 3 266 666 лева без ДДС за почистване на дъждоприемните шахти в Пловдив. С включен данък сумата е почти 4 млн. лева. Тези средства ще бъдат разпределени в следващите четири години, става ясно от обществената поръчка за избор на фирма изпълнител, обявена от местната администрация.


Създават индустриални зони в община „Родопи”

Индустриални зони чрез публично-частно партньорство между общината и бизнеса ще бъдат изградени в бъдеще в община "Родопи". Това стана ясно след проведена работна среща на ръководството на администрацията и бизнеса в общината. Обособяването на индустриални зони ще бъде включено в Общия устройствен план на общината, а за изработването му вече тече процедура. Документът залага основните параметри за развитие на „Родопи” в следващите години.


Инженер стана фермер, отвори пазар "Натурално"

Иван Гунчев по образование е строителен инженер, но фермер по душа. Наследник е на земеделска фамилия от пловдивското село Ново село. Силната му връзка със земята го стимулира наред с основните си ангажименти на големи строителни обекти да се развива и като производител. В стопанството си отглежда плодове, зеленчуци и билки, без да влага изкуствени торове и химикали. Наскоро е затворил цикъла на производство с малък цех за преработка на плодове, зеленчуци и подправки в родното си село.

Наши дами в топ 3 на омъжените хубавици

На крачка от титлата останаха представителките на Пловдив и Асеновград в 22-рото издание на националния конкypс за омъжени жени „Mисис Бългаpия 2020″. Най-близо до победата беше Вeлинa Тулeвa. Моделът oт Aceнoвгрaд, майка на едно дете, беше класирана втора. На трeто място остана пловдивчанката Aлбeнa Кoрaлиeвa, инструкторка по йога, с двe мoмичeнцa близнaчки нa 3 гoдини. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

mano

mano

03.11.2020 | 04:41

Google непрекъснато плаща от $ 27485 до $ 29658, за да направи снимка в мрежата от вкъщи. Присъединих се към това действие преди 2 месеца и спечелих $ 31547 през първия месец от това действие. Мога да кажа, че животът ми се подобри напълно! Погледнете го какво правя .===>>>www.Selfmax5.com

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?