1553

Четете в "Марица": Кметът води агитка на Ботев за финала

В деня на големия финал за Ботев срещу Лудогорец потокът от новини извън футбола не спира. Но все пак започваме акцентите с големия мач:

 

Кметът води агитка на Ботев за финала
Кметът Костадин Димитров води цяла агитка от общинари в София, за да викат за Ботев в днешния финал за националната Купа срещу Лудогорец. В групата са зам.-кметовете Иван Стоянов и Николай Бухалов, а към тях ще се присъедини и шефът на Общинския съвет Атанас Узунов, въпреки че години наред беше административен директор на "Локомотив".

Млад шофьор в кола за 200 бона е най-опасната комбинация
Мамино синче, с нищожен опит зад волана, но с мощна кола за близо 200 бона. Натиска педала до дупка, а често вдига адреналина с алкохол или опиати. Тази комбинация е най-често срещаната рецепта за смърт на пътя. Това коментираха пред "Марица" пловдивски автоинструктори по повод жестоката катастрофа на бул. "Руски", в която загинаха 21-годишният шофьор Кристиан Екмекчиян и по-младата с година негова спътница Теодора Николова.

 

Не знаеш Евровизия ли гледаш, или картини на Йеронимус Бош

– интервю с Любен Дилов-син специално за "Марица".

 

1500 души работят в хипермаркетите на Пловдив
Пловдив и регионът са доставчици №1 на редица храни, които се предлагат в големите търговски вериги в страната. На местни производители се разчита основно за снабдяване с яйца, мляко и млечни продукти, месо и месни продукти, хляб, плодове, зеленчуци и др. Това съобщи Петър Ганев, старши изследовател в Института за пазарна икономика (ИПИ). Той представи под тепетата проучването „Роля и социално-икономически принос на модерната търговия в България с акцент Южен централен регион“ (ЮЦР).

 

Често се рекламира имот, който дори не съществува
Етиката е ключов фактор в работата на брокерите  ​- това беше лайтмотивът на поредната отворена среща дискусия, организирана в Пловдив от Комисията по професионална етика към НСНИ (Национално сдружение „Недвижими имоти“).  Под надслов „Работим съвместно - успяваме заедно“ Сдружението на брокерите продължава кампанията си да популяризира  етичните стандарти, правила и практики и да подобрява имиджа на професията „брокер на недвижими имоти“.

Пловдивският Фреди Меркюри спечели Капките

Зомбори крие дарба на художник, носи гените на царски сладкар. "Не съм си представял такава енергия и любов от хората. Благодаря от сърце на всички!", заяви разплаканият Влади, обръщайки се към 11-хилядната публика в зала "Арена София" и пред телевизионните зрители. Освен с любовта на хората, актьорът си тръгна от шоуто и с чисто нов автомобил.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?