Следвайте ни

Четете в "Марица": Кметът отваря приемна за гражданите

viber icon

Кметът отваря приемна за гражданите

Здравко Димитров започва да приема граждани в Общината от следващата седмица. "Още като кандидат за кмет обещах, че проблемът на всеки пловдивчанин, стигнал до мен, ще е и мой проблем, а с експертите от моя екип ще търсим решенията. Каквото съм казал, го върша", коментира Здравко Димитров. 

Той уточни, че от първия ден на мандата не е пропуснал да изслуша всеки, който го е потърсил. "Граждани  ме спират на улицата, идват в Общината, звънят по телефона и на никой не съм отказал среща и разговор", каза Димитров.

В момента кабинетът на кмета е в ремонт. Затова първите срещи ще се провеждат в заседателната зала на пл. "Стефан Стамболов" 1. 

Общината строи 3 нови детски градини за 10 млн. лева. 

Забавачките ще се строят на бул. „Александър Стамболийски” до Онкодиспансера, на ул. „Георги Кондолов” в „Южен”, където е предвидено ново крило на ДГ „Зорница”, и на ул. „Хан Аспарух” 57 в „Централен” за нуждите на ДГ „Каменица”.

Марково се надигна срещу нередовни рейсове.

Жители на Марково събраха 100 подписа и се оплакаха от нередовни автобус на "Хеброс бус" по маршрута от селото към Пловдив и обратно. С проблема е запозната градоначалничката на Марково Десислава Терзиева. Подписката ще бъде внесена в Община "Родопи" и транспортната фирма. В нея се казва, че от почти две години превозвачът не спазва разписанието.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?