Следвайте ни

Четете в "Марица": Кметът отваря приемна за гражданите

viber icon

Кметът отваря приемна за гражданите

Здравко Димитров започва да приема граждани в Общината от следващата седмица. "Още като кандидат за кмет обещах, че проблемът на всеки пловдивчанин, стигнал до мен, ще е и мой проблем, а с експертите от моя екип ще търсим решенията. Каквото съм казал, го върша", коментира Здравко Димитров. 

Той уточни, че от първия ден на мандата не е пропуснал да изслуша всеки, който го е потърсил. "Граждани  ме спират на улицата, идват в Общината, звънят по телефона и на никой не съм отказал среща и разговор", каза Димитров.

В момента кабинетът на кмета е в ремонт. Затова първите срещи ще се провеждат в заседателната зала на пл. "Стефан Стамболов" 1. 

Общината строи 3 нови детски градини за 10 млн. лева. 

Забавачките ще се строят на бул. „Александър Стамболийски” до Онкодиспансера, на ул. „Георги Кондолов” в „Южен”, където е предвидено ново крило на ДГ „Зорница”, и на ул. „Хан Аспарух” 57 в „Централен” за нуждите на ДГ „Каменица”.

Марково се надигна срещу нередовни рейсове.

Жители на Марково събраха 100 подписа и се оплакаха от нередовни автобус на "Хеброс бус" по маршрута от селото към Пловдив и обратно. С проблема е запозната градоначалничката на Марково Десислава Терзиева. Подписката ще бъде внесена в Община "Родопи" и транспортната фирма. В нея се казва, че от почти две години превозвачът не спазва разписанието.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?