Следвайте ни

Четете в "Марица": Катаджията Иван спря Мария и се влюби

viber icon

В новия брой на вестник "Марица", който ще излезе утре, 18 септември, можете да прочетете интересни теми и задълбочени разработки, важни за Пловдив. Ето част от тях:

1.    Адвокат Ташева се размина с Антова къща 

Антова къща, която се намира на ул. „Княз Церетелев” 23 в Стария град, си остава общинска. Предложението за отдаване на имота по наем за пет години на фирма „Евробаланс Трейд” ЕООД на Йорданка Ташева беше подкрепено вчера на сесията само от 24-ма съветници и не се прие. За да се вземе решение, трябват минимум 26 гласа.

2. Как да познаем по първия учебен ден добро ли е школото

На първия учебен ден директорът говори кратко, с грижа за децата и разбиране към родителите, без да ползва тъпи клишета. Ако успее да просълзи от умиление някоя и друга майка или още по-добре - татко, е добър в управлението на чуждите емоции. Което най-вероятно значи, че е добър в създаването на екип. Ако екипът е добър, и училището е добро.

3. Мобилен телефон се хаква за секунди

Интервю с Инж. Ростислав Петров, председател на Българската асоциация на сертифицираните етични хакери

4. Архитектите от КАПО: Пловдив е европейски със сключеното си фронтално застрояване

”Марица” потърси идеи от гилдията на местните архитекти. Какво биха посъветвали бъдещия кмет на града проектантите, обединени в групата КАПО (Клуб на архитекта професионалист и общественик). Клубът е свободно професионално сдружение, създадено много преди 10 ноември 1989 г. с цел предлагане на алтернативни на официалните становища и предложения в областта на изграждането на Пловдив. През годините той има различен състав от опитни практикуващи архитекти и понастоящем клубът съществува като част от дружеството на САБ - Пловдив.

5. Катаджията Иван спря Мария и се влюби

Повреда във фара доведе двойка до олтара. Така може да се опише запознанството на пловдивчаните Иван и Мария Димитрови, които си казаха "да", а сватбата им се състоя в хотел "Марица". 180 гости присъстваха на тържеството.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?