1553
Следвайте ни

Четете в "Марица": Кастинг за министри до Коледа

viber icon

Седмицата стартира ударно с преговори за министерски кресла. "Марица" ще бъде на първата линия. Както винаги. Вижте и останалите акцентите от утрешния брой!

 

Кастинг за министри до Коледа

България трябва да посрещне Коледа с редовно правителство. Това предвижда планът на "Продължаваме промяната" за сформиране на коалиционно управление с БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България".  Първият етап  по подготвения сценарий от лидерите на партията победител Кирил Петков и Асен Василев, включващ разговори за политиките в 18 конкретни сектора, приключи в събота.  "Няма тема, по която да не е постигнато огромно съгласие", обяви успешния финал Кирил Петков.

 

Ниските лихви няма да са вечни, но ще се качват плавно

казва в интервю с Тихомир Тошев, кредитен консултант. От гледна точка на инфлацията в момента е плюс да се инвестират парите, защото иначе те се обезценяват. Българинът и в следващите години ще продължи да трупа спестявания в банките, въпреки нулевите лихви

 

Приказката на братя Домусчиеви

 

отгледани в социалистическа България, стартира с продажба на обувки и стигна до контрол на империя на стойност 4,2 милиарда долара.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?