Следвайте ни

Четете в Марица: Уникални технологии в Голямата базилика

viber icon

"Билла" взима магазин "Триумф" в мол "Марково тепе"


Хранителният магазин "Триумф" в мол "Марково тепе" няма да бъде "Т- маркет", както се очакваше, а обект на "Билла", научи "Марица" от свои източници.

През август „Максима България“ЕООД, която държи веригата "T- маркет", обяви, че ще ​наеме с дългосрочни договори и свой бранд 11-те търговски обекта „Триумф“ в Пловдив, след разрешение от Комисията за защита на конкуренцията /КЗК/. Собственост на едноличното дружество не е литовската компания "Максима груп", както се афишира, а "Линкълн ленд ерсте" - Нидерландия. 


Каним германците на СПА и минерална вода 


Немски граждани, здравноосигурени в родината си, ще идват на СПА и балнеотуризъм в България. За това се е договорило Министерство на туризма и Асоциацията на здравните каси в Германия, съобщи в Пловдив министър Николина Ангелкова.

 

Уникални технологии в Голямата базилика 


Куп уникални технологии, които не са използвани в нито една друга българска сграда, ще бъдат приложени за първи път в интериора на Голямата базилика. Изненада ще са опънатите вътрешни пана от елитната френска фирма Barrisol. Тя използва уникална технология за вътрешни плоскости и тавани, разработена през 1960 година от основателя си Фернан Шерер. 

 

Българка нае по телефона 900 служители за Барселона


За 7 г. Ивелина Боева е наела от родината си по телефона около 900 човека за централата в Барселона, като освен испанци служителите са от Дания, Холандия, Норвегия, Финландия, Швеция. Цели отдели са сформирани от нея, без да е виждала хората в тях. Самата тя твърди, че не би сменила работата си. За никаква сума.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?