Следвайте ни

Четете в Марица: Уникални технологии в Голямата базилика

"Билла" взима магазин "Триумф" в мол "Марково тепе"


Хранителният магазин "Триумф" в мол "Марково тепе" няма да бъде "Т- маркет", както се очакваше, а обект на "Билла", научи "Марица" от свои източници.

През август „Максима България“ЕООД, която държи веригата "T- маркет", обяви, че ще ​наеме с дългосрочни договори и свой бранд 11-те търговски обекта „Триумф“ в Пловдив, след разрешение от Комисията за защита на конкуренцията /КЗК/. Собственост на едноличното дружество не е литовската компания "Максима груп", както се афишира, а "Линкълн ленд ерсте" - Нидерландия. 


Каним германците на СПА и минерална вода 


Немски граждани, здравноосигурени в родината си, ще идват на СПА и балнеотуризъм в България. За това се е договорило Министерство на туризма и Асоциацията на здравните каси в Германия, съобщи в Пловдив министър Николина Ангелкова.

 

Уникални технологии в Голямата базилика 


Куп уникални технологии, които не са използвани в нито една друга българска сграда, ще бъдат приложени за първи път в интериора на Голямата базилика. Изненада ще са опънатите вътрешни пана от елитната френска фирма Barrisol. Тя използва уникална технология за вътрешни плоскости и тавани, разработена през 1960 година от основателя си Фернан Шерер. 

 

Българка нае по телефона 900 служители за Барселона


За 7 г. Ивелина Боева е наела от родината си по телефона около 900 човека за централата в Барселона, като освен испанци служителите са от Дания, Холандия, Норвегия, Финландия, Швеция. Цели отдели са сформирани от нея, без да е виждала хората в тях. Самата тя твърди, че не би сменила работата си. За никаква сума.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?