2374
Следвайте ни

Четете в "Марица": Кадрите на промяната - „проба-грешка”, или Борисов по 3

viber icon

И утрешният брой на вестник "Марица" ви е приготвил интересни коментари, актуални теми и сериозни интервюта. Ето и част от акцентите за първия ден на уикенда:

Агент 007 влиза в уроците по литература

Джеймс Бонд от хитовата американска поредица и инспектор Стрезов, който през соца предизвикваше с криминални загадки в списание "Космос", прокарват най-прекия път до литературата за днешните тийнейджъри. Професионална гимназия по транспорт и строителни технологии "Гоце Делчев" използва литературни и филмови герои в бинарни уроци, които комбинират материала по литература и английски език.

COVID-19  е комплексен нападател,

отключва тежки депресии. Това заяви в интервю за "Марица" психологът Петя Тухлева. Как можем да преборим страховете си четете в утрешния брой на вестника. 

Надпяването бие шоу и сериали, Сашо Кадиев засенчи Гала

Септември е стартът на телевизионната година. Най-големите играчи на пазара се пуснаха отново в бясна битка за зрители, като завъртяха нови сериали, заложиха на познати риалити формати, подсилиха екипите си. 

От цялата конкуренция май голямата печалба е за българските актьори и певци. Оказва се, народът мре да ги гледа и в сериалчета, и в разни шоу програми. А това са все добри хонорари.

Кадрите на промяната - „проба-грешка”, или Борисов по 3

Каквито и теории за реформата и справянето с корупцията да развиват новите политически визионери, рано или късно всички стигат до безалтернативното прозрение на другаря Сталин - Cadres are all-important /на английски, за да го разберат и  харвардците/.  Още от коментара  четете в утрешния броя на "Марица"

 Турчинът, който възроди 6 църкви и отля камбана

Във време, когато хората обикалят света виртуално, използват криптовалути и общуват чрез Фейсбук, един строител откри своята кауза - да реставрира християнски храмове. Турхут Исмаил реставрира стари християнски храмове и подпомага с дарения Голямата базилика в Плиска.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?