Следвайте ни

Четете в "Марица": Жилище в планината е новият хит

viber icon

Бюрократичен  абсурд: Лекари останаха без заплати, нямат шеф. 

Причината е, че си нямат управител и съответно няма кой да подпише ведомостите на заетите там. Това е абсурдната ситуация в "Медицински център - 6" ЕООД в Пловдив.

 

Избират проектант на новия надлез „Бетонов мост“.

Бетонният мост над жп линиите ще бъде съборен при реализацията на големия проект за ЖП възел Пловдив, защото не отговаря на изискванията на железопътната инфраструктура. Обещанията на НКЖИ обаче са, че демонтирането му ще стане след изграждането на тунела под жп ареала на гара Пловдив.

 

Първите сметки за ток от свободния пазар - с 30% надолу.

От 1 октомври над 300 000 малки фирми късат с монопола. Електроенергията обаче ще излезе солено на абонатите, които не изберат сами нов доставчик 

 

Кметът свиква съветниците заради билетчето.

Повод за дискусията е искането на собствениците на петте транспортни фирми, които возят пътници по 29 линии в Пловдив, Общината да спазва европейския регламент 1370 в частта финансиране. 

 

Петокласниците първи в клас, ще учат и онлайн.

Трите иновативни паралелки са и първите, които ще пробват хибридното обучение, съчетаващо присъствени часове и занятия от разстояние в електронна среда.

 

Жилище в планината е новият хит.

В момента най-много се търсят къщи на село, като цените им варират от около 30 000 до 100 000 евро, твърдят от агенциите. Веднага след тях се нареждат имотите в планинските курорти.

 

Нов епизод на 100-годишната война в бокса: Ново 20!

Кобрата и Джошуа играят на Свети Спиридон в лондонската "О2 Арена". След неколкократно отлагане ​вече се появи нова дата за двубоя. Срещата най-вероятно ще се проведе на 12 декември в лондонската зала О2 Арена.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?