Следвайте ни

Четете в "Марица": Жилищата на зелено в Пловдив се продават като топъл хляб

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми, интервюта и разработки:

Жилищата на зелено в Пловдив се продават като топъл хляб

Миграцията от Кърджали, Хасково и Смолян държи "горещ" пазара на имоти под тепетата. Студентите от други наши градове и от чужбина също вдигат цените.

Силно изразената миграция към Пловдив засяга почти цяла Югоизточна България: Хасково, Стара Загора, Сливен, Чирпан, Смолян, добавя Анна Димитрова. В агенцията –„Омега-А”, имат запитвания дори от Северна България, където традиционно бизнесът е в затишие. „Така че е нормално хората, идващи от там, да търсят поминък в Пловдив. Наблюдава се интересна миграция от столицата към Пловдив, а новата тенденция Home office също дава възможност на хората да се пренасочат и да живеят по-спокойно под тепетата”, обобщава Димитрова.

Така продажбите на зелено бележат пик. „Явно имаме проблеми с  паметта на купувача - факт е, че хората купуват на зелено и не се смущават от това да влагат свободните си средства в имоти. А такива в Пловдив могат да се намерят в изобилие - цените в периферията на града са 700-800 евро/кв.м, в широк център 1000-1100 евро/кв.м. Ако искате да живеете в идеалния център на Пловдив обаче, пригответе около 2000  евро за квадрат”, предупреждава дамата. 

Николай Хаджигенов пред „Марица“: ИТН ще стопи наполовина гласовете си на следващите избори.

Най-накрая разбрахме защо Слави не показва хората си в предизборната кампания.

И сега какво? Няма да си играем с вас, защото ще правим така, както ние сме решили. Ама понеже нямам как, вие сте предатели. Детска градина "Малина".

Дано трети мандат иде в разумна сила от опозиционните, за да опитаме. Вероятността не е голяма, но съществува. А и това е демократичният процес.

Юрий Асланов: БСП няма полезен ход в сделката за кабинет

Беше ясно още миналото лято, че политическата система навлиза в дългосрочна криза и че ще премине през тежки турбуленции. 

Големият губещ на 4 април и на 11 юли не е ГЕРБ, който се оказа много корав политически субект. Очевидно е способен да се адаптира и много дълго време ще отнеме да се демонтира този модел. Големият губещ на последните два избора е БСП. 

Съвсем в началото сме на желаната промяна, съвсем в преддверието на този процес.

Най-вероятно ще вървим към нови избори, най-вероятно във форма 2 в 1.

Румен Радев е безспорен фаворит за президентския вот.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?