Следвайте ни

Четете в "Марица": "Жилфонд" - каца без дъно с имоти за 200 милиона

viber icon

Новият брой на вестник "Марица", който ще излезе утре (20 януари), ще ви информира за актуалните събития в живота на Пловдив. Ето и най-интересните заглавия:

 

"Жилфонд" - каца без дъно с имоти за 200 милиона

Община Пловдив е най-големият собственик на имоти на територията на цялата област. И единственият, който вместо да печели от тях, непрекъснато губи. Общинското предприятие "Жилфонд" разполага с 3673 жилища. Според данъчните оценки стойността им е около 115 млн. лева, а според пазарните - над 200 млн. В същото време предприятието от години се е превърнало в каца без дъно.

 

Студът замрази строежа на подлеза "Модър-Царевец"

Ниските температури блокираха работата на строителите на подлез „Модър - Царевец”. Старт на проекта за 12 млн. лева беше даден в началото на януари. Бригадата разчисти площадката пред Транспортна болница и започна да подготвя съседните терени за изграждане на второто платно на ул. „Модър” между  Коматевско шосе  и жп линията.  Пространството е оградено, докарани са фургони, но строители няма.

 

Пътят към Тръмп е постлан с добри намерения  

Тръмп си отива, тръмпистите остават! Това е общо взето същината на вопъла, който българските тръмповци нададоха до небето. Ако го приемем като предупреждение към човечеството - добре. А то е високопарен лозунг, изваден от реквизита на социализма.

 

Интервю: Проф. Михаил Константинов: При гласуване по пощата и интернет пада тайната на вота

 

Отнемат имоти за 686 бона от ромски клан в Димитровград  

Да бъдат отнети 10 недвижими имота и 3 автомобила за общо 686 495.29 лв. на трима тартори от лихварския ромски клан в кв. "Мариино" на Димитровград. Такива искове са внесени вече в Окръжния съд на Хасково от КПКОНПИ.

 

Учителите искат тест за антитела

Заетите в образованието да бъдат подложени на тестове за антитела, настояха преподаватели на старта на масовото изследване с антигенните тестове за ковид. Ден по-рано това поискаха и синдикатите. Мотивът е, че така ще се види и кои са преболедувалите.

 

Доктор Огнянова се завръща с нов филм

Актрисата Диана Димитрова се завръща пред камерите, но не в сериала „Откраднат живот”, в който стана известна, а в нов късометражен филм. Доктор Огнянова, както я познават феновете на докторската драма, участва във филма „Божоле”, който се снима в момента.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?