Следвайте ни

Четете в "Марица": Жестоки глоби в Ботев за резила

viber icon

Жестоки глоби в Ботев за резила

Ръководството на Ботев реши да накаже играчите за слабото представяне през този сезон. От заплатите на футболистите са били удържани по 40 процента заради слабите резултати от началото на сезона. Премиите също са спрени за неопределено време.

ОИК освобождава Ралев от кметския пост в "Северен"

Ральо Ралев е депозирал оставката си от кметския пост в район "Северен". Ходът му напълно опроверга твърденията на подчинените му, че се връща на бял кон на работа в понеделник. Заявлението е внесено в Общинската избирателна комисия /ОИК/ и Общинския съвет. По закон в тридневен срок ОИК - Пловдив трябва официално да прекрати правомощията му, а местният парламент да избере временен кмет, който да управлява района, докато новоизбраният положи клетва.

Кандидат-кметове питат защо общината няма отдел "Зелена система"

Зелените площи в Пловдив са крайно недостатъчни, а преотреждането им за други цели като застрояване е недопустимо. Около това становище се обединиха кандидатите за кметове на дебата за зелената система на града. Той бе организиран от Регионалния съюз по лесотехника съвместно със Съюза на ландшафтните архитекти - Дружество Пловдив.

Наш предприемач купи СПА хотел във Велинград

Пловдивската компания „Томов Девелопмент“ ЕООД на Христо Томов купи СПА хотел „Велина“ във Велинград. Сделката е станала през борсата, чрез покупка на няколко пъти на акции на „Велина“АД. Продавачи на основните пакети са Юрий Ангелов и Светослав Ангелов. В крайна сметка са придобити 93,99% от капитала на дружеството.  

Кризата в САЩ показа, че електронните цигари не са безопасни

През последно време излязоха данни за настъпили увреждания на немалко хора в САЩ, употребяващи електронни цигари, включително и с фатален изход за някои от тях. Проблемът е, че в България се внасят всякакви продукти от Азия, които не са изследвани и това поражда опасност.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?