Следвайте ни

Четете в "Марица": Извънреден отпуск за майката при грипна и дървена ваканция!

viber icon

Болни окупираха кабинетите на джипитата      
Опашки от заразени с грип се извиха в първия работен ден от седмицата пред  кабинетите на джипитата в Пловдив. Само за няколко часа през стаята на д-р Костадинка Генова са минали около 40 деца.

Извънреден отпуск за майката при грипна и дървена ваканция!    
С вчерашното решение за 7 дни грипна ваканция шампионатът по акробатика за работещи жени започна. Какви са съчетанията за медал?

Връчват специална награда "Пловдив" от 10 000 лева
Специална награда „Пловдив“ от 10 хиляди лева за изключителни постижения в областта на културата се въвежда с новия статут на общинските призове по предложение на кмета Здравко Димитров. Вчера проектодокументът бе публикуван за обсъждане на страницата на Общината. 

Душманинът на Марица отличник в усвояването на европейски средства  
Пазарджишката фирма "Екоинвест", която в събота причини тежко замърсяване на реката, има одобрени проекти за над 4 млн. лева. Давана е за пример от експертите в Областния информационен център в Пазарджик заради добрите си практики в иновациите и опазването на околната среда.

Две версии за удавената Димитрина: самоубийство или фатално падане
28-годишната смолянчанка Димитрина Манджукова, която от известно време работи и живее в Пловдив, беше намерена удавена в Гребния канал. На зловещата находка се натъкна момиче, правещо сутрешния си крос.

Уволниха две болногледачки за гаврите с пациенти             
Две болногледачки от Центъра за възрастни хора с деменция „Св. Георги“ са дисциплинарно уволнени, съобщи зам.-кметът по социалните дейности Анести Тимчев. Решението идва след проверката заради разкритията за брутално отношение към пациентите. 

Димитровград ще строи закрит басейн за 2 млн. лв.                           
Да бъде изграден общински покрит басейн в Димитровград, има намерение кметът Иво Димов. За да се реализира ​това, ​градоначалникът внесе докладна записка. С нея той иска Общинският съвет да одобри изменение на част от уличната регулация и урегулира нов общински имот с конкретно предназначение "За КОО-Комплексно обществено обслужване".​ 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?