Следвайте ни

Четете в "Марица": Изпреварихме София по жилищно строителство

viber icon

В новия брой на вестник "Марица", който ще излезе на 6 август, четете:

Изпреварихме София по жилищно строителство

Пловдивска област е ударник по ново жилищно строителство за второто тримесечие на годината. Тук са издадени разрешителни за общо 244 жилищни сгради с 1109 жилища в тях и  127 861 кв. м разгърната застроена площ. По този показател издухваме другите области, включително за първи път и столицата

Фонтан вместо "Водолаза" ни посреща на "Младежка"

Нов фонтан може да заработи в началото на ул. „Младежка”. Тази идея е включена в разработването на техническото задание за проекта за обновяването й. В момента то се изработва и ще бъде представено на хората от квартала през септември.

Белащица с подписка заради недостига на вода

Жители на Белащица направиха протестна подписка заради недостига на вода в селото. Хората от ул. "Даскал Лазар" и района на "Черен Петър" обясняват, че нямат достатъчно вода, за да си посрещнат и покрият битовите нужди. Проблемът досега не е отстранен въпреки многократните ни настоявания, става ясно от подписката. Засегнати са повече от 50 къщи.  

Ивайло Захариев показа новата любима от Асеновград

Актьорът Ивайло Захариев показа новата си любов. Тя е Станислава от Асеновград, но повече информация за нея засега няма. Нашумелият като доброто ченге под прикритие Мартин в сериала „Под прикритие“ софиянец написа романтичен текст в социалната мрежа. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?