Следвайте ни

Четете в "Марица": Изненада! Слави се кани да става премиер

viber icon

Желаейки ви приятна вечер, "Марица" иска да анонсира само част от причините, поради които трябва да си купите броя ни утре. Сътресенията в държавата продължават, а ние улавяме първи вибрациите:

 

Изненада! Слави се кани да става премиер

Слави Трифонов е готов да стане премиер, ако след изборите на 11 юли партията му „Има такъв народ“ получи отново мандат за съставяне на правителство. Това съобщиха източници от обкръжението на шоумена, който вчера обяви във Фейсбук, че е готов да носи политическа отговорност, но без да става депутат.  

  

Шефката на "Напоителни системи" ремонтирала БМВ-то на майка си с държавни пари


За множество потенциални нарушения, извършени в държавната фирма "Напоителни системи" и свързани с нейния директор Снежина Динева, алармира земеделският министър в служебния кабинет Христо Бозуков.

По думите му шефката е ремонтирала колата на майка си срещу 2800 лева от касата на държавното дружество, а в същото време не полагала грижа да си прибере вземания за 4 млн. лв. Динева потвърди за ремонта на БМВ-то на майка си с държавни пари, но оправда това с факта, че 2017 г. насам ползвала служебно колата за командировки.

 

Одит откри куп нарушения при ремонта на Околовръстното  

Ремонтът на околовръстното шосе на Пловдив е направен с много нарушения, а някои дейности не са извършени добре. Това сочи резултатът от инспекция, извършена от сертифициран одитор по поръчка на Института  за пътна безопасност

Сред констатациите са, че има 30 нерегламентирани входно-изходни пункта, недобър контрол на скоростта, както и други опасности, които застрашават живота и здравето на пътуващите по него.

 

Нова тройна коалиция може да смени модела ГЕРБ

ИТН трудно ще мобилизира повече от 700 000 души на изборите и е малко вероятно да стане първа политическа сила.  На Слави не му трябва да е първа политическа сила, такъв тип проекти са силни в опозиция, коментира за „Марица” политологът доц. Стойчо Стойчев.  

  

Ще ядем сушено кисело мляко и кюнефе

Сушено кисело мляко ще се произвежда в модерното предприятие за преработка на мляко и производство на млечни продукти край село Желязно. Продуктът е част от новата серия хранителни изделия, които ще излизат от фабриката.

 

Родопската яка може да се прочуе с винарска велоалея

Инициаторите за осъществяване на проекта са активни общественици. Сред тях е дългогодишният преподавател по математика Георги Чунчуков, поддръжник на важни каузи. Идеята за брестнишко пано може да се превърне в мащабен проект,  ако селата в Родопската яка бъдат свързани с велоалея, която да бъде наречена „Винарска велоалея „Тракийски конник“.   

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Още ли сте тук чифутски гниди

Още ли сте тук чифутски гниди

07.06.2021 | 22:12

Ми чуфутите като паднахте толкова НИЗКО що Народа Български който си е у дома що да не падне НИСКО и да си избере български представители в Българското Народно Събрание А за вас се препоръчва да литнете на ВИСОКО с някоя от чифутските авиокомпаний и повече да не се връщате по нашите земи Кой остане ду ....пе да му е яко Чифутска лой за калъпче сапун все ще бъде изкарано да не кажа за две три и 33 след изчегъртване

Отговори
2 2
Ужас!

Ужас!

07.06.2021 | 21:45

Не очаквам нашият народ да падне толкова ниско!

Отговори
6 3
Летвата е такава - мноооого "висока"

Летвата е такава - мноооого "висока"

07.06.2021 | 20:48

Че що да не стане? Щом пазвантина на др. Живков стана, що да не стане и Слави?

Отговори
7 10
А ти

А ти

07.06.2021 | 20:59

Спокойно можеш да станеш шеф на най-големите г л у п а ц и !!!

Отговори
13 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?