1939

Четете в "Марица": Изчезнаха три тона оловни радиоактивни тухли от сградата на БАН в Пловдив

В новия брой на "Марица", който ще излезе утре, можете да прочетете много интересни теми, разработки и интервюта. Между страниците на любимия вестник ще откриете и безплатното приложение - портфолио на "Хермес медиа". В него ще се запознаете с един от водещите рекламно-медийни партньори в България, който чрез силата на информацията и рекламата се стреми да продава вашите продукти и услуги успешно. 

Трябва ни хранилище за ядрени отпадъци, но политиците мълчат от страх, заяви в интервю за "Марица" инж. Иван Хиновски, експерт в управлението на енергийни проекти

По какъв модел да направим завод за отработеното ядрено гориво, вместо хранилище, четете в утрешния брой на вестника. 

Строим нов жп мост над Марица

Нов жп мост над Марица ще бъде изграден. Това обяви инж. Иван Бакалски, ръководител на проекта жп възел Пловдив. Какви промени се очакват по този проект четете в утрешния брой на вестника.

Изчезнаха три тона оловни радиоактивни тухли от сградата на БАН в Пловдив

Оловни тухли, които представляват многослойна защита за нискофонови ядрено-спектрометрични измервания с риск за човешкото здраве, са изчезнали от подземното помещение на сградата на БАН, която се намира на бул. „Руски” 139.   

Цените в магазина ще паднат през април, лятото ще са с 30% надолу, прогнозира Наско Тачев, мениджър в мандра "Ведраре"

Цените ще паднат, когато търсенето е по-малко от предлагането. Винаги когато държавата се намеси на пазара, той реагира впоследствие много негативно в обратна посока, коментира Тачев. Още за цените четете в "Марица".

 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 1 оценки
4/5 от 1 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?