Следвайте ни

Четете в „Марица“: Изборният „Уолстрийт“ затвори на ниво 50 лева на глас

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми, интервюта и истории:

1.   Изборният „Уолстрийт” затвори на ниво 50 лева за глас. Дилърите на гласове в „Столипиново” са 40-50 души, а в „Шекер махала” – 10-15. Прочетете какво още показва разследването на „Марица”.

2.   Над 7000 пловдивчани не са посочили доходите си до 2000 г. и по новата методика без „трите златни години” са получили средно с по 122 лв. по-високи пенсии.

3.   Задава се кабинет с мандата на ИТН. Това предрича управителят на агенция „Маркет ЛИНКС” Добромир Живков.

4.   Всяка среща с COVID-19 увеличава антителата срещу вируса. Такава е ситуацията и с много от лекарите, работили в ковид отделенията, които постоянно са били в контакт с болните и по този начин са поддържали активен имунитет, като всеки ден вероятно са поемали частичен вирусен товар. Зад тази теза застава д-р Галина Карауланова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Гулям.Иксперт Вервайте ми

Гулям.Иксперт Вервайте ми

07.07.2021 | 22:01

Он лайна е само чифутската крадлива мързелива пасмина Само чуфутската пасмина има Холокост Другите Народи имат робство породено от чуфутска лакомия и революций и Освобождение и Държави А чифутската пасмина си имат Холокост и измислена държава построена върху изконни арабски земи 1947 година Чифутщината е от ден до пладне Като измислената им държава която ще бъде заличена от картата на Географията както и чифутското и семенце

Отговори
0 0
ДО ТОТЕВ(НАЛИ). ....СКРИЙ СЕ БЕ НАГЛЕЦ.ЗАТВОР ЗА ТЕБЕ.

ДО ТОТЕВ(НАЛИ). ....СКРИЙ СЕ БЕ НАГЛЕЦ.ЗАТВОР ЗА ТЕБЕ.

07.07.2021 | 21:48

ТОТЕВ ТОВА ДА НЕ СИ ТИ БРЕ МОШЕНИКО. В ТАЯ ДЪРЖАВА НЕ ВСИЧКИ СА КАТО ТЕБЕ.ФИЛМА ТИ ОЩЕ СЕ ПОЛЗВА ОТ ГЕРБАДЖИИ ПО МЕСТА,КАТО НАРЪЧНИК

Отговори
2 0
Нали

Нали

07.07.2021 | 20:42

Излезе информация, че машините за гласуване на 4ти са били онлайн!!!!!!!! Ето от къде идва високият процент за ИТН!!!!! Изборите са били фалшифицирани!

Отговори
5 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?