Следвайте ни

Четете в "Марица": Искаме да изчистим България, но нямаме желание 

viber icon

В новия брой на вестник "Марица", който ще излезе утре, 5 февруари, можете да прочетете тези и много други интересни авторски теми и разработки: 

 

Полицията и „Марица“ в обща кампания срещу дрифтърите 

Пловдивската полиция и екипът на вестник „Марица“ подемат обща кампания срещу дрифтърите на пътя и организиран​ето на гонки. Мотото е „Адреналинът е за пистите! Не на дрифта и гонките в града!“. 

Искаме да изчистим България, но нямаме желание 

Битката с незаконните сметища и безразборното депониране на битовите отпадъци на открити площадки в България е Параграф 22. Всички институции начело с министър-председателя, както и модерните граждани твърдят, че искат най-после да изчистят България. Но или нямат желание, или толкова си могат.

 Звъниш на номер с 0700 - бърка ти в джоба поне с левче

Хиляди абонати всеки месец се обръщат към офисите на мобилните оператори с един въпрос: „Нали имам безплатни минути към всички, които не съм изразходил? Откъде са тези 3-4 лева във фактурата ми?“. Повечето с изненада разбират, че допълнителните разходи идват от потребителските телефони и центровете за обслужване на клиенти, използвани от компании и институции. 

Пълнят на пожар щата на местната Антикорупция

Цели шест вакантни места са обявени в КПКОНПИ-Пловдив през последните дни, при положение че цялата 2020 г. не е имало нито един конкурс. В момента за пореден път се търси дори шеф на Антикорпуцията за цялата пловдивска дирекция. Мястото е вакантно от години. 

Кметът обеща да черпи и на 100-годишния си юбилей

50-годишен юбилей отбеляза вчера Димитър Иванов, кмет на община "Марица -  център на една от най-големите индустриални зони край Пловдив. Иванов почерпи колегите си в офиса, а по-късно отбеляза празника в семеен кръг с родителите, съпругата, синовете и внуците. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ццц

Ццц

05.02.2021 | 14:26

Този, който стане шеф на КПКОНТПИ Пловдив ще си сложи сам въжето на шията. Първо ще трябва да разследва маминия, ако го разследва ще има бой по канчето, защото маминия е координатор на ГЕРБ за Пловдив значи има чадър над него. Ако не го разследва, другите крадци ще викат, значи той може, а аз не! Е затова мястото е вакантно на шефа, а служителите всеки месец кротко си взимат заплатите от нашите данъци без да вършат нищо. Така и вълкът сит и агнето цяло!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?