Следвайте ни

Четете в "Марица": Инвалид осъди банка заради смяна на правилата

viber icon

Инвалид осъди банка заради смяна на правилата

Пловдивчанин вкара в съда "Юробанк България" /Пощенска банка/ и успя да получи обезщетение от 1100 лева за причинени болки и страдания. Човекът е с множество заболявания, прекарана операция на сърцето и с ТЕЛК-ово решение за присъдена трайна неработоспособност.

Пари за здраве или здраво крадене

Една четвърт от средствата на НЗОК отиват за медицинско оборудване и лекарства, където "снасят" златните кокошки на корупцията - обществените поръчки. Проблемът, в който Министерството на здравеопазването и НЗОК отказват да нагазят, е корупцията в сектора и неадекватното разпределение на средствата по петте основни оси - средства за медицинско оборудване, за лекарства, за обща доболнична помощ, за специализирана доболнична помощ и за болнична помощ.

Някои в БСП си мислят, че още сме в 1949 г. – интервю с Велислава Дърева

5000 лева глоба за "цирея" на ул. „Поп Златан"  

5000 лева трябва да плати предприемачът Таха Рахман за незаконния етаж, изникнал върху новата му кооперация на ул. „Поп Златан“ в „Кършияка“. Надстройката е незаконна и на строителя е съставен констативен акт, обясни за „Марица“ Нела Молова, главен  специалист "Контрол по строителство" в район „Северен“.

Затворници рисуват и пекат кафе срещу насилието над жени

Мащабен проект ще насочи обитателите на Пазарджишкия затвор да се занимават със смислени неща, да са полезни, да учат занаят, да правят изкуство и дори да помагат в борбата срещу насилието над жени. Идеята е на пазарджиклията Илиян Кузманов, който не за пръв път реализира социални инициативи чрез фондацията си "Арт Ангел".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?