Следвайте ни

Четете в „Марица“: Имотите в Пловдив поскъпнаха и в кризата

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни интервюта, теми и разработки:

1. Имотите в Пловдив поскъпнаха и в кризата. Коронакризата не успя да спре ръста в цените на имотите в Пловдив и за първото полугодие те са дръпнали с близо 4%. Това става ясно от анализа на Райфайзенбанк и брокерската компания Bulgarian Properties. 

2. Ще разпоредя проверка на всички граждански договори и външни услуги. Това каза пред „Марица” кметът Здравко Димитров. Повод за това са твърденията, че в общината е нает психолог на граждански договор, който получава над 1700 лева на месец, без да върши никаква работа. Сигналът е изпратен до премиера Бойко Борисов и прокуратурата. 

3. Конституцията е добра и още не е изчерпала потенциала си. Това казва в интервю пред „Марица” бившият конституционен съдия Румен Ненков. Велико народно събрание трябва да се свиква само за решения по промяната на формата на държавно управление и територията на държавата, смята той.   

4. 30 фирми чакат асфалт още от кметуването на Чомаков. Кметовете Иван Тотев и Ральо Ралев обещаха ремонт, но нищо не свършиха, след като ги избрахме. Сега се надяваме на Здравко Димитров, твърдят работещите в бившия АПК "Тракия". Над 30 фирми се помещават в базата на бившия АПК „Тракия” на ул. „Васил Левски” 242. Те повече от 20 години настояват пред кметовете за ремонт, но досега нито един от управниците не е реагирал.

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

мхм

мхм

20.08.2020 | 06:26

Докато има помаци, купуващи като топъл хляб апартаментчетата в Пловдив, няма как да паднат цените. Много сган, много чудо се засели в иначе хубавия ни град. От сега нататък ни очакват сами мизерии и помакини по градинките...

Отговори
2 1
каскетът на Доган

каскетът на Доган

19.08.2020 | 21:48

Крадецът Боко Тиквата приключва.

Отговори
3 0
видимите резултати

видимите резултати

19.08.2020 | 21:47

Комунистическата мутра от Банкя подготвя кървища, за да остане на власт и да продължи да краде.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?