Следвайте ни

Четете в „Марица“: Имаме най-добрата конституция в Източна Европа

viber icon

Четете в „Марица“:

Градският транспорт в колапс. Ще поскъпне ли билетчето?

Превозвачите в градския транспорт изнемогват в кризата и искат спешна среща с кмета Здравко Димитров. Градоначалникът ще ги приеме през следващата седмица, тъй като сега е в отпуск.  Транспортните фирми се надяват, че след срещата общината ще увеличи с половин милион лева субсидията. 

Зелена светлина за строежа в парка до „Санкт Петербург“

Инвеститорът Байрям Солак, който иска да строи парка зад хотел „Санкт-Петербург“, спечели малка победа срещу Община Пловдив в Административния съд. В мотивите си съдебният състав е посочил, че жалбата на Байрям Солак е основателна въпреки оценката на Експертния съвет по устройство на територията. 

„Имаме най-добрата конституция в Източна Европа“ – интервю с проф. Георги Близнашки, юрист и бивш служебен премиер

Разкриват 4 нови групи в ДГ "Снежанка" и "Перуника"

По две допълнителни групи ще бъдат разкрити тази есен в детските градини „Снежанка” и „Перуника”, след като завърши окончателно ремонтът. „Там досега бяха  с по четири групи, но с разширението ще имат по шест”, разказа кметът на район „Централен” Георги Стаменов, който ще направи инспекция в детските градини.

Укрепиха здраво рухналия път към село Ситово

Укрепителните дейности на пътя в село Ситово приключиха успешно. Пропадналият преди време участък е възстановен напълно и е покрит с асфалтова настилка. В това се убеди лично при инспекцията на укрепителните дейности заместник-кметът на община „Родопи” Владимир Маринов. 

Три кули украсяват Военния клуб на площада
 
Нов проект връща блясъка на емблематичните кули върху покрива на Военния клуб в Пловдив. Разработката за реставрацията е на арх. Мариана Цветкова и студио „М-синтез“ от София, а възложител е Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“. Проектът е готов и чака заветното „да“ от Министерството на културата.

Фенове изгониха Тервел Златев от Коматево

Крехкото примирие в Ботев бе нарушено. Жесток скандал разтърси жълто-черния клуб, след като гласеният за изпълнителен директор Тервел Златев бе посрещнат с обиди и псувни от група фенове, на които той не издържа и си тръгна. 

Преди това Сдружение ФК Ботев, притежаващо 60 процента от акциите в клуба, бе обявило пресконференция, на която да представи Златев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Нали

Нали

19.08.2020 | 02:09

Професор Близнашки още рече, че нова конституция е необходима, за да не може случайни хора като фатмака Радев да застават на отговорни длъжности, което е съществено за държавата, но кой да го публикува това?!

Отговори
3 3
Даритко

Даритко

18.08.2020 | 21:21

Като имате най-добрата конституция, защо крадецът Борисов иска да я променя ?

Отговори
5 3
Барни Ръбъл

Барни Ръбъл

18.08.2020 | 21:24

Да измести дебата за кражбите в друга посока и да печели време. Затова!

Отговори
5 3
Корнелия Нинова

Корнелия Нинова

19.08.2020 | 02:05

Защото това бяха исканията на "протестиращите" и стоящите зад тях прецедент, аз, Христо Иванов Мая (що и викат общата, не знам, аз съм с по-голям бажак)и Слави Трифонов! Бойко Борисов с това си предложение, просто ни кукна на гърнетата да акаме! Ама нямаме какво да акаме, щото глад мори добитъка!

Отговори
3 3
С 200 км в час

С 200 км в час

19.08.2020 | 05:56

Много цветист и сочен език, циничен и арогантен, просташки точно като на мутро-комунистическо-сикаджийския ви Патрон! Ако бях злопаметен, бих добавил и едно "Тъпа кърджалийска путк@" (само ЦИТИРАМ!), но не съм.

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?