Следвайте ни

Четете в "Марица": И 0% лихва не спира българите да трупат пари в банката

viber icon

Приятелският кръг Николов - Тотев строи в сърцето на парк "Родопи"

Фирма от приятелския кръг на шефа на ВиК Спартак Николов и кметския брат Георги Тотев вдига нов комплекс в сърцето на курорта на мястото на старата почивна база на Община Пловдив. Тя бе изоставена в годините, за да бъде продадена за жълти стотинки на специалните инвеститори. За случая "Марица" алармира още докато Тотев бе действащ кмет на Пловдив. 

И 0% лихва не спира българите да трупат пари в банката - интервю с финансовия анализатор Десислава Николов

Забраниха на училищата да събират пари от родители 

Просветният министър Красимир Вълчев прати депеша до директорите на държавни и общински училища и детски градини да не събират пари от родители. Поводът е жалби на майки и бащи, че през новата учебна година са изнудвани да плащат от джоба си по най-различни поводи. 

Сменят 50-годишен асфалт в кварталните улици

Половинвековната настилка  на кварталните улици  "Хан Аспарух", "Михаил Такев" и "Сан Стефано" вече са премахнати, а ремонтът, започнат по програмата на район "Централен", ще приключи до няколко дни. Те са малки, без изход на бул. "Христо Ботев", но живеещите в тази зона от години чакаха  местната власт да започне благоустрояването. 

Синя зона без пари в Деня на независимостта

Безплатно ще паркираме утре в синя зона в широкия център на Пловдив по случай Деня на независимостта. Градският транспорт също ще работи по празнично разписание, тоест с почти два пъти по-малко автобуси.

Нашествие на скорпиони в Пловдив

Пловдивчани отново пропищяха от нашествие на скорпиони в града. През последните две седмици членестоногите се срещат все по-често по улици и дворове и всяват ужас.
Не са малко случаите, в които скорпиони се промъкват и в къщите.

20 нови с COVID-19 в събота, само двама в неделя

Заразените с COVID-19 в Пловдивска област са вече 1583. Това показват данните от Националната информационна система. Броят им набъбна, след като през почивните дни бяха регистрирани още 22 случая на пациенти с коронавирус. В събота те бяха 20, а в неделя - двама.

Сметища "цъфнаха" до контейнери за боклук  в "Гагарин"

Две сметища на метри едно от друго са заформени в кв. "Гагарин". Купчините с всевъзможни битови отпадъци, кашони, найлонови торби,  развалена храна,  празни туби от минерална вода и др. се намират  близо до кръстовището на бул. "Дунав" и ул. "Барикадите", видя екип на "Марица". Парадоксът е, че боклуците се изхвърлят точно до контейнерите, а не вътре в тях, а те не са пълни. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Наглите!

Наглите!

20.09.2020 | 20:58

Абе тези брутални в наглоста си крадци от фамилията на мамения няма ли кой да ги спре! Няма ли кой да им потърси сметна за десетките откраднати милиони от Пловдив!Зико не го ли даде този на прокуратурата за золумите му и на цялото му ОПГ,е бъде политически труп!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?