46

Четете в "Марица": Христина Бобокова - пловдивчанката, която владее тайните на успешната жена

В новия брой на любимия вестник "Марица", който ще излезе утре, можете да прочетете тези и много други интересни авторски теми и разработки:

3,93 за зрелостниците на матурата по БЕЛ
Средният резултат на тазгодишния випуск на задължителната матура по български език и литература е 50,14 точки, което отговаря на оценка Добър 3,93. Според оповестените резултати Пловдивска област е на трето място в страната със среден резултат 52,40 точки. Това постижение попада в сегмента между 40,75 т. и 62,25 т. вкл., което се равнява на Добър 4 по шестобалната система.

Ще строим козирка на Колежа с парите за електронната система в градския транспорт 

Нов абсурд родиха лобистите и дебатьорите в Общинския съвет - 4 млн. лева, предвидени за надграждане на електронната система в градския транспорт, отиват за строителството на козирка на стадион "Христо Ботев". Строителят на Колежа иска средствата веднага, за да продължи работата на стадиона. Градската администрация предложи средствата да бъдат отделени по малко от 19 обекта. 

Подкрепих Денков, не и кабинета, роден с помощта на ГЕРБ  - интервю с Константин Бачийски, депутат от ПП, който гласува против състава на новото правителство

 Компания от Малайзия откри завод за електроника в Пловдив
Световният лидер в производството на електроника - Escatec, Малайзия, откри завод в Пловдив. Новият обект, разположен на площ от 4000 кв.м, е поредният в портфолиото на компанията в световен мащаб.

Съботен гост: Христина Бобокова - пловдивчанката, която владее тайните на успешната жена

След Деветоюнския преврат вестниците тръбят: Тиранинът падна!
Точно 100 години след преврата на 9 юни, когато е свалено правителството на Александър Стамболийски, страната ни пак е разкъсвана от политически борби. Политиците взаимно се обвиняват в опити за "държавен преврат."  А вилата в Славовица, където по стените още личи кървавият надпис от изтезавания премиер, стърчи като паметник на онова безумно време. Деветоюнският преврат е първият в историята ни през 20-и век.

Художничка се влюби и превзе цяло министерство
Няколко чудеса са белязали живота на художничката Гергина Шопова, чиято изложба “Пролетна еклектика” в галерия “Marina Franzetti” изкушава ценители на изкуството. Експозицията, вдъхновена от пролетното събуждане на Пловдив, съчетава живопис, графика и стъкло. А авторката ѝ не спира да се вдъхновява от любимия град под тепетата.

Пловдив е топлокация за „Франкофоли“, ще доведем много световни звезди
 – интервю с Христина Спасова, директор на фестивала

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?