Следвайте ни

Четете в „Марица“: Хората на Слави готвят диктатура на пролетариата

viber icon

Добър вечер, идва седмицата на новия парламент, може би нов премиер. Други просто се изтягат на плажа и не им дреме за политика. "Марица" е приготвила за всеки по нещо в първия си брой за седмицата. Акцентите:

 

Хайки за маски в рейсове, бакалии и пазари


Засилени проверки за носене на маски и спазване на дистанция започват в най-скоро време в Пловдив. За това предупреди директорът на Общинския инспекторат Борислав Димов.

 

ТУ- Пловдив, създава изкуствен интелект за първа помощ


Система от видеонаблюдение и други технически средства ще позволи, ако на възрастен човек му прилошее у дома, изкуствен интелект да се намеси и да повика помощ. Това предвижда проект, в който участва филиалът на Техническия университет в Пловдив.

 

Хората на Слави готвят диктатура на пролетариата

твърди в интервю доцент Мира Радева.

 

Банкова служителка харчи близо година чужди пари


За кражба на пари от сметката на 86-годишна пенсионерка в Димитровград ще бъде изправена пред Окръжния съд 58-годишна банкова служителка.

 

Забранихме пластмасовите прибори, но ги сменяме с по-вредни


На 3 юли 2021 г. в Европейския съюз влезе в сила забраната за някои пластмасови продукти за еднократна употреба. Те ще бъдат заменени от хартиени опаковки, стъклени и метални съдове, бамбукови кухненски съдове и други материали, предназначени за контакт с храни. За производството и обработката им обаче ще се използват над 8000 химикала.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Живко

Живко

19.07.2021 | 00:47

Хората на Слави са лумпен пролетариат. Те слушат кючекочалга, не правят диктатури.

Отговори
2 3
Веселин

Веселин

20.07.2021 | 21:15

Какви соц идей, какви 5 лева, пак се опитват да се крият зад БСП и да прикрият истинската си същност и своята принадлежност към хората верни на НДСВ и Цар Симьончо. Толкова плоска лъжа няма как да я скрият, още преди да са обявени крайните резултати от Изборите всичките " Рицари" на Негово Величество се появиха от нищото и по всичики Телевизии се появиха да защитават позициите на ИТН, и всичките Те щяха да ни оправят за 800 дни , а сега сигурно за нула време.

Отговори
0 0
Още кво сте видели

Още кво сте видели

18.07.2021 | 22:37

Шъ бъде боб с чушки И шъ видите кон боб яде ли и магаре оцет пие ли 75 години ни се разхождате по главите пролетарски и си играете номерата чифутско комунистически Листа се обърна и няма връщане назад Гъзовете ви паяжина ще хванат

Отговори
1 4
Привет на чифута

Привет на чифута

19.07.2021 | 06:30

Чифута пак е на линия.

Отговори
0 0
пролетариат

пролетариат

18.07.2021 | 22:13

от Латински пролетарий „производство на потомство“) е социален клас на наемници, тези членове на общество, чието единствено притежание със значителна икономическа стойност е тяхното работна сила (работоспособността им)

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?