Следвайте ни

Четете в „Марица“: Хиляди работни места в риск

viber icon

Хиляди работни места в риск

Десетки хиляди работни места са поставени в риск, алармира бизнесът. Вместо да се подпомогне икономиката в условията на криза, цели предприятия ще бъдат принудени да затворят заради спорно законодателно решение.

Общината затяга колана, режат парите за зоопарка

Парите на общинското предприятие „Зоопарк - Пловдив”, предвидени за заплати, осигуровки, ремонти  и издръжка, се намаляват чувствително.  

Още две училища въвеждат Монтесори за първолаци

С присъединяването на СУ „Св. Седмочисленици“ и  СУ „Константин Величков“ към програмата учебните заведения в Пловдив, в които системата се прилага от 1. клас, стават 4. Преди 2 години СУ „Св. св. Кирил и Методий“ първо у нас приложи Монтесори педагогиката в общинско училище, а ОУ „Екзарх Антим I“ се присъедини през тази учебна година.

Село събира по 10 лв. от къща за гробищата

Жители на Царимир събират по 10 лева от домакинство за поддържа на двата траурни парка в селото. Обявата разгневи някои от местните, които обясниха, че в държавата набират средства за борба с коронавируса, а в Царимир се търсят дарения за гробищата.

Гърците хукнаха на плаж

Хиляди гърци се отправиха към плажовете, след като излязоха от домовете си след 52 дни карантина заради епидемията от новия коронавирус.

Новият на Капчикова й забрани голите селфита

Новият мъж на силиконката Ася Капчикова не одобрява палавите й снимки в социалните мрежи. Гаджето на хубавицата не желае всички да точат лиги по сочните форми на плеймейтката. Затова я моли да спре да се показва дибидюс гола в интернет.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?