1553

Четете в "Марица": Голямата буря за държавата предстои

"Марица" продължава седмицата с нов интересен брой. Акцентите: 

 

В момента сме на дрейф, голямата буря предстои  

твърди в интервю за "Марица" доц. Антоний Гълъбов, политолог. "Управляващите са близо до това да намерят формула, в която да увеличат репресията, за да останат на власт. Това е основно профилът на поведение на "Продължаваме промяната" и изцяло профилът на съпредседателя на партията Асен Василев", разкрива още той.

 

Ако Апостола имаше маратонки, а щъркелите - кожени якета...

Възрастните никога нищо не разбират сами, а за децата е уморително все да им обясняват. Открил го е отдавна Екзюпери. И всеки път - хлапетата на Пловдив, когато получат думата да си кажат, каквото им е на сърце. Какво разкриха за своя свят пред "Марица" - събрахме част от най-милите им попадения по повод Деня на детето.

 

Общината черпи опит от Бърно за градския транспорт

Модерен градски транспорт и управление на транспортната свързаност ще са темите, по които Община Пловдив ще си сътрудничи с чешкия град побратим Бърно. Това стана ясно по време на среща на кмета Здравко Димитров с представители на Чешката република, които са на посещение в града по покана на Международния панаир.

В разговорите  участваха посланик Лукаш Кауцки, Петър Хладик - заместник-кмет на Бърно, Иван Соколов - почетен консул на Чешката република в Пловдив, също и зам.-кметовете Тодор Чонов, Стефан Стоянов и Анести Тимчев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Защо беее бок лу циииии?

Защо беее бок лу циииии?

01.06.2022 | 07:34

Стига сте бръщолееили глупости!В Пловдив след като смазаха Гр.Транспорт умишлено,вече никога няма да има качествен общински транспорт!От него не мо же да се кра де!!!!

Отговори
0 0
Чичо Гошо

Чичо Гошо

31.05.2022 | 21:20

Ванката Сополов е подлога, при Чичо Гошо на хранилка, закърмен с кражби от народа, единствено да се умилква.

Отговори
3 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?