Следвайте ни

Четете в "Марица": ГЕРБ се нуждае от по-млади и креативни хора

viber icon

Победителят във всички избори на медийния пазар идва и утре сутрин със страхотен брой. Акцентите, а десертът четете утре в "Марица"–

 

Ръководството на ГЕРБ се нуждае от по-млади и креативни хора

Бившият знаков депутат от Пловдив Менда Стоянова ще си направи отвод от националното ръководство на ГЕРБ, ако кандидатурата бъде предложена в Изпълнителната комисия на партийния форум на 11 май.  Това сподели самата тя в интервю за „Марица”, помолена да коментира  парламентарните избори и твърденията, че ще бъде освободена от ИК.

 

Избягват поголовното изпитване в присъствените седмици

Чрез преминаването към обучение онлайн се търси начин да се избегне поголовното изпитване в кратките периоди на присъствени занятия, смята Виктория Танчовска. Тя е дванайсетокласничка в ЕГ „Пловдив“ и разказва, че когато на принципа на ротацията даден клас учи от къщи, учителите избягват да изпитват, защото този начин изкривява резултатите. 

 

Кабинет на Трифонов с подкрепата на всички е политически парадокс

 

Интервю със Страхил Делийски – „В ГЕРБ задействаха сценария за добрия и отговорен Борисов и палавниците, които си играят с живота на хората. Подкрепата за съставяне на кабинет е отговорност, не начин да изиграем някого. При нови избори през лятото съществува огромен риск за легитимността на бъдещия парламент.“

 

Доц. д-р Тихомир Дерменджиев поема КОЦ-Пловдив

Поредна смяна на управителя на КОЦ-Пловдив предстои на сесията на местния парламент в петък. Съветниците от Кауза Пловдив внасят извънредно предложение за освобождаване на временния шеф д-р Пламен Фотев, избран на драматична сесия на 24 септември 2020 г., до провеждането на конкурс.  Недоволството от неговото управление е причина за смяната.  

 

ГЕРБ би БСП със 7:3 в община Съединение

Партия ГЕРБ е спечелила най-много гласове в 7 от 10-те населени места в община Съединение. Това сочат окончателните резултати на ЦИК от изборите на 4 април. Освен общинския център Съединение, за формацията на Бойко Борисов са пуснати най-много гласове още в селата Голям чардак, Любен, Правище, Церетелево, Неделево и Царимир. 


Брюксел чака Плана за възстановяване до 30 април  

Лош план за 12 млрд. лв. или сериозно изоставане. Пред тази дилема е изправена България по отношение на изпращането на Европейската комисия на ключовия План за възстановяване и устойчивост, който е задължително условие за достъпа да възстановителния фонд на ЕС за борба с последиците от коронавируса. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Нови идеи

Нови идеи

14.04.2021 | 01:14

Герб се нуждае от нов главен прокурор, че вече този е ясен на всички. Нови фирми, с които да работят и да си делят печалбата от проекти. Също от ново, просто население, което да попива от медиите и продажници.

Отговори
1 0
Ццц

Ццц

13.04.2021 | 22:28

Герб се нуждаят от бушони!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?