1553
Следвайте ни

Четете в "Марица": ГЕРБ и Слави са естествени съюзници, но малко скарани

viber icon

Новата седмица идва с нов силен брой на "Марица". Акцентите:

 

Плувната общност на бунт за нов басейн        
Четири пловдивски спортни клуба тръгват на бунт заради задълбочаващия се конфликт около басейн "Младост". Състезатели на клубовете "Младост 91", "Спринт", "Пловдив 2019", на клуба по триатлон "Три-екстрийм" и родители се събират в понеделник в 9.15 пред кулата на Гребния канал. Причината е, че управата на Пловдив ще прави служебен график за ползване на басейн "Младост".

 

ГЕРБ и ИТН са естествени съюзници, които са малко скарани

твърди Димитър Аврамов  в интервю пред „Марица“. Апропо, г-н Борисов и г-н Трифонов твърдяха години наред, че са в прекрасни отношения. Сега не са само защото нещо са се скарали.

Съюзът между ИТН и ГЕРБ почива на психологията на избирателите. Затова преливането между тези две партии е естествен процес. Т.е. провалът на ИТН да направи кабинет увеличава автоматично подкрепата към ГЕРБ.

 

ЦИК решава за шефското място в 17-а РИК                                         
Илиан Иванов, шеф на правната дирекция в Община Пловдив в мандатите на Иван Тотев, беше номиниран за председател на Районната избирателна комисия за Пловдив-град. Това стана ясно по време на консултациите между парламентарно представените политически сили, насрочени и водени от областния управител Ангел Стоев.

 

Варна и Бургас ни изпревариха в е-преброяването                                                  
В началото на кампанията Пловдив бе втори по активност, но след това Варна и Бургас ни изпревариха. Електронно са се преброили 23% от жителите на Варненска област. От града под тепетата вече са се преброили малко над 114 448 души, съобщиха за „Марица“ от НСИ.

 

Коронавирусът почерни цяла фамилия в Родопите                                                 
Жестока трагедия покоси фамилия от Девин. За броени дни починаха трима души от семейството. Възрастната вдовица Мария и по-малкият син Митко починаха в рамките на 24 часа, а броени дни след това почина и по-големият син Васил, който е с психически проблеми.

 

Вкараха COVID-19 в ученическите застраховки                                                          
началото на учебната година всички училища събират пари за застраховка на децата. Тя не е задължителна, а препоръчителна, но се прави масово, защото без нея децата не могат да отидат дори на музей в същия град. На фона на всички разходи, които съпътстват 15 септември, сумите по нея са наистина дребни - между 2 и 5 лева на дете.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

3,14

3,14

20.09.2021 | 07:55

ИТН е сателит на ГЕРБ!

Отговори
2 0
Реалист

Реалист

19.09.2021 | 21:39

Варна-бургас във всяко едно отношение на изпревариха най-вече в транспорта в транспорта най-вече на изпревариха на сто години напред са относно в транспорта

Отговори
4 1
ИбРИК!

ИбРИК!

19.09.2021 | 21:30

Ми то по-добре Лили Иванова да я изберат за РИК от този плазмодий И. Иванов! Като не става за адвокат значи, задължително става за ИбРИК в Пловдив!

Отговори
7 0
Дичо

Дичо

19.09.2021 | 21:16

Слави се оказа че е от конюшнята на Боко

Отговори
7 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?