Следвайте ни

Четете в „Марица“: Фирмата, санирала ДГ „Елица", взе парите и фалира

viber icon

Фирмата, санирала ДГ "Елица", взе парите и фалира

Изпълнителят на реконструкцията за 356 125 лева „Енемона“ АД, избран от Европейската банка, е бил абонат за обществени поръчки с държавни и европейски средства. Собственикът Дичко Прокопиев минаваше за един от най-богатите българи, но после се оказа, че дължи милиони на различни кредитни институции.2.    2. Стартира модернизацията за 70 млн. на Пречиствателна станция

Реконструкцията на Пречиствателна станция за отпадъчни води на Пловдив започва от днес след 12-годишното очакване. Това е най-скъпият проект, който се финансира с финансовата помощ по оперативна програма "Околна среда" на обща стойност близо 115 млн. лева. 3.   3. Премиерът Стефан Янев: Кабинетът не прави кампания, но скоро ще има още разкрития

В близките дни ще има нови интересни събития и разкрития. Това обеща служебният премиер Стефан Янев при посещението в родното си село Поповица през уикенда. Той коментира и сигнала на ГЕРБ до ЦИК, че оглавяваният от него кабинет участва в предизборна агитация.

Служебният кабинет не може да напомпа вот за протестните партии

Пред „Марица“ говори политологът Любомир Стефанов относно развитието на политическата ситуация у нас.  

Родители поръчват онлайн с какво да се храни детето

Родители ще могат да избират с какво да се храни детето им в училище онлайн благодарение на софтуерно приложение. Модерният подход е въведен в ОУ "Райна Княгиня" в Пловдив от наемателя на столовата, който обнови изцяло залата за хранене, кухненския блок и изгради изцяло нов санитарен възел.

Апаши задигнаха 30 бона от къща в Баня

Двама апаши реализираха крупен обир посред бял ден в град Баня. Щастието им обаче не продължило дълго, тъй като полицията тръгнала по дирите им.

Осем кандидати да ремонтират Съдебната палата за 1,2 млн. в Пазарджик

Мащабен ремонт предстои в сградата на Съдебната палата в Пазарджик. След приключването му се очаква тя да стане достъпна за хора с увреждания и да бъде обновена отоплителната инсталация.

 
 
 
 
 
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Предположение

Предположение

20.06.2021 | 22:15

Бай Прокопи да не е верен партиен гербаджийски дрогар?

Отговори
3 0
Кой!

Кой!

20.06.2021 | 21:58

Тези боклуци ограбиха държавата и я фалираха вие за някаква фирма говорите! А милионите от Колодрума, Транспортния проект, Зоологическата градина, Пеещите финтани, Колелото на Водната...., кой ги открадна?

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?