Следвайте ни

Четете в „Марица“: Фалираха две фирми, бавили заплати

viber icon

В Пловдив не се спи от гонки и гръцка музика

Бившата съветничка Пепа Деведжиева издирва под дърво и камък скъпия шумомер, който общината купи преди 7 години. Едва две дузини полицаи бдят за реда нощем, когато върлуват джигитите и купонджиите.

Глобиха ВиК за мръсни води в река Марица

От авариен изпускател на преливник към Северния обходен колектор ВиК изпуснали непречистени отпадъчни води в Северен обходен колектор, вливащ се в река Марица. Нарушението е засечено при планова проверка на 28 януари тази година, става ясно от съдебно решение на Районен съд - Пловдив от 22 юли тази година.

Бивш полицай ужили Община Карлово с 1 млн. 

КПКОНПИ закова Петър Петров след 12 години. Още преди да започне разследването, измамникът е продал фирмата си на безимотен ром от Видин.

Фалираха две фирми, бавили работни заплати

Две пловдивски фирми са обявени в несъстоятелност това лято, защото не са плащали заплати на служителите си. Инициативата за крайната мярка е била на Главна дирекция Инспекция по труда.

Връщаме забавачките в подблоковите пространства

Детските градини да се правят в части от сградите. Това е заложено в проект за нов нормативен документ, публикуван на интернет страницата на МРРБ.

Българи окупират Бодрум за есенна ваканция

Над 600 хиляди чуждестранни туристи са посетили турския курорт Анталия от началото на септември досега. Дневно в южната ни съседка пристигат около 45 хил. души от 28 страни. Най-много са руснаците, но и българите предпочитат турска морска есенна ваканция. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?