Следвайте ни

Четете в "Марица": Докладват ни с кого спим по хотелите

viber icon

Докладват ни с кого спим по хотелите

От 1 октомври всички хотели и други места за настаняване са длъжни да докладват в реално време гостите си. Тогава официално тръгва единната система за туристическа информация (ЕСТИ) към Министерство на туризма.

12 000 на опашка за работа в бюрата по труда

По 12 000 души от Пловдивска област всеки месец чакат на опашка в бюрата по труда. От тях около 1300 си намират работа, сочат данните на Агенцията по заетостта.

500 лв. над заплатата за учител в труден район

С 500 лева ще бъде увеличена заплатата на учителите, които се включат в Национална програма „Мотивирани учители“ и пожелаят да работят в училища с проблемни области, включително с ученици, които имат лоши образователни резултати или нисък социален статус.

ДГ "Снежанка" под ключ, търсят на пожар забавачки за децата

Детска градина „Снежанка”, която се намира на ул. „Тополница” 3 /до пл. „Шахбазян”/, няма да отвори вратите си в навечерието на новата учебна година. В момента в забавачката се извършва ремонт, който ще се забави  с още няколко месеца.

25 китайци учат български, да станат студенти в АМТИИ

25 китайци учат усърдно български език в АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев”, за да могат догодина да станат първокурсници и да усвояват български фолклор.

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?