Следвайте ни

Четете в „Марица“: Докато строители и надзорници са ортаци, ще има калпави ремонти

viber icon

Интервю на броя с инж. д-р Богдан Милчев, шеф на Института за пътна безопасност:

Докато строители и надзорници са ортаци, ще имаме калпави ремонти

Проектът "Въча" спасява Брестовица от мангана

Прединвестиционното проучване за водоснабдяването на Пловдив и населените места в други 5 общини с чиста вода от каскадата "Доспат-Въча" е внесено за втори път в Областната управа. През февруари разработката не бе приета от Експертен съвет заради забележки по предложеното място за водохващане, трасето и прогнозната цена на проекта. Сега документите са внесени с поисканите от експертите корекции. Предстои предпроектното проучване да бъде одобрено или отхвърлено. 

ВиК ремонт затваря улица "Даме Груев" 

Движението по ул.  "Даме Груев" в район "Южен"  се спира днес от 9 до 17 часа в участъка от ул. „Охрид“ до ул. „Пере Тошев“. Причината е ремонт на стария магистрален водопровод, който ще извършва ВиК ЕООД. 

Докато строители и надзорници са ортаци, ще имаме калпави ремонти. Това заяви в интервю за "Марица" инж. д-р Богдан Милчев, шеф на Института за пътна безопасност. Какво каза още за пътищата в страната четете в утрешния брой.

"Каменица" със специална изложба в Пловдив 

"Каменица" откри специална изложба в Пловдив по случай отбелязването на своя 140-годишен юбилей. Тя е част от разпознаваемата и традиционна кампания с разнообразни и важни за града теми, организирана от "Хермес Медия". 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

МАГАРИЦА

МАГАРИЦА

17.06.2021 | 11:50

гешeв=вальо топлото. ако наглостта имаше криле,гешев щеше да се носи като изтребител...

Отговори
0 0
МАГАРИЦА

МАГАРИЦА

17.06.2021 | 11:49

48 204 лева. Точно с толкова бюджетни пари правителството, по времето на третия мандат на Бойко Борисов, е обзавело ползвания от главния прокурор Иван Гешев държавен имот в резиденция “Бояна”. В средствата са включени поръчкова кухня, битова техника и мебели.

Отговори
0 0
МАГАРИЦА

МАГАРИЦА

17.06.2021 | 11:48

Държавата е купила на Гешев мултитемпературен охладител за вино за 3249 лв

Отговори
0 0
Луди за вързване

Луди за вързване

16.06.2021 | 22:09

В днешно време, всеки кмет и управленец, се бори да привлече инвеститори, да открие нови раб места. Какво направи мамин Тотев - предаде интересите на града и изпрати Каменица в Хасково! И това се мълчи от мутрите! Каменица за Пловдив е вече в историята! Тя вече НЕ е в града ни и нека не се заближдаваме! Тотю да каже срещу какво извърши подобна идиотщина, позната само в действията на нашенската МАФИЯ ?

Отговори
2 1
Възлагането

Възлагането

16.06.2021 | 22:48

На обекти на инженеринг говори за некадърност в управлението или в избягване на постоянен контрол. Не ме разбирайте погрешно фирмите изпълнителки на инженеринг хипотетично ако им се възложи управление на дейноста като кметски служител първата им работа ще е да спрат такова възлагане.Защо ли?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?