Следвайте ни

Четете в "Марица": Деница Сачева: Бизнесът помогна да спрем безработицата

viber icon

С подкрепата за бизнеса спряхме безработицата на 7% вместо на 14%. Това заяви в интервю за „Марица“ социалната министърка Деница Сачева. Какво каза още четете в утрешния брой.

 Пловдив кандидатства с проекти на нови пътища за 88 млн. лева

Община  Пловдив води усилени преговори с банки за финансиране на нова пътна инфраструктура в града с цел да  разтовари автомобилния трафик. До края на тази година или  в началото на 2021 г. ще проведем обществено обсъждане с  граждани за проектите, като  очакваме да получим изгодно кредитиране  за пет ключови обекта ​- подлез „Модър - Царевец”, ул. „Даме Груев”, нов мост над Марица, кръстовище на две нива до Водната палата и продължение на бул. „Северен”,  съобщи   за „Марица” кметът Здравко Димитров.

Незаконен син остави семейство без дом, Общината ги приюти

Семейство остана без дом на прага на зимата заради незаконно дете на починалия вече съпруг. Община Пловдив обаче бързо спаси положението и ги приюти в Центъра за временно настаняване.

Ученици борят пандемията с концерт в Ютуб

Пловдивско училище започва поредица от онлайн концерти „Пазители на фолклора“. Всяка сряда СУ „Любен Каравелов“ ще предлага в канала си в Ютуб концертен плейлист, който ще бъде споделен и на страницата на училището във Фейсбук. 

Най-красивата баба върти онлайн партита

При едни и същи обстоятелства някои хора са напълно щастливи, а други напълно нещастни. Една от щастливите е Мисис Баба 2019 Стефи Стаменова. Тя стартира 21-дневен онлайн парти курс за дами. 

Адвокати печелят лесни пари чрез затворници

Адвокати години наред печелят лесни хонорари чрез затворници, които без усилия навиват да търсят правата си в съда. Делата са еднотипни и дори не е нужно да се пишат отделни жалби или искови молби - те се размножават с копи-пейст и промяна на имената.

 

Да решим в какъв град искаме да живеем, преди да теглим заеми, заяви в интервю за „Марица“ независимият общински съветник Слави Георгиев. Още четете в броя утре.   

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?