71

Четете в „Марица“: Да създадеш лекар е по-скъпо, отколкото да направиш мерцедес! Говори доц. Георги Йорданов

В новия брой на „Марица“ може да прочетете следните теми, интервюта и разработки:

1.   Директори и синдикати искат извънредна ваканция.  Тя ще е от 28 януари до 2 февруари. Поиска я  Съюзът на работодателите в системата на народната просвета в България. Предложението ще бъде внесено утре до министъра на образованието акад. Николай Денков.

2.   Да създадеш лекар е по-скъпо, отколкото да направиш мерцедес. Това казва в интервю за „Марица“ зам.-министърът на здравеопазването доц. Георги Йорданов.

3.   Пловдив държи под 60% заети интензивни легла. Страната е разделена на шест района, а водещ критерий за въведените 4 нива на затягане на мерките е броят заети легла за интензивно лечение. Когато се стигне до 80 на сто заетост, вече ще се пристъпва към пълно затваряне.

4.   Общината търси концесионери за втори Гребан канал и за недостроения хотел на „Лаута“. Ако се намерят инвеститори той ще се нарича Световен гребен център с парк за водни атракции, отдих и риболов

5.   ЕСО подписа договор за четвърт милиард с 4 пловдивски фирми.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Таня Христова

Таня Христова

17.01.2022 | 20:14

Не искаме 2 ри Гребен канал, пак да свчете дървета, и водаот къде, и защо? ПЛОВДИВЧАНИ НЕ ЖЕЛАЯТ КАНАЛИ И СТАДИОНИ. ИСКАТ ЗООПАРК, ЧИСТ ВЪЗДУХ И ВОДА, СТИГА БЕТОН!!!

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?