Следвайте ни

Четете в "Марица": Да преподаваш математика в колата

viber icon

Правят частни гробища и втори крематориум в Пловдив

Частен гробищен парк с крематориум ще се изгражда в Пловдив.  Той ще е разположен в чертите на Рогошките гробища, на площ от близо 9 декара. Така под тепетата ще има втори инсинератор за покойници, който ще е на метри от съществуващия, стартирал дейност преди година.

Пловдивски богаташи пируват в Тасос на дълги маси без маски

Пир по време на чума на пловдивски богаташи втрещи туристите на остров Тасос. Баровците наредиха дълга маса с морски дарове. На снимките, които вече обикалят социалните мрежи, се вижда, че компанията е била от над 20 души, естествено без маски. Впечатляваща е и сметка - над 420 евро без бакшиша. Според свидетели на купона домакин е бил известен пловдивски бизнесмен, близък на доскорошния кмет. 

Препрочитайте Вазовите "Чичовци", всичко за българския характер е там. Това каза в специално интервю за "Марица" доц. Григорий Вазов- наследник на писателя Вазов, правнук на брат му Кирил Вазов

Да преподаваш математика в колата  

В месеците на дистанционно обучение с най-строгите мерки учителка кръстосва „Столипиново“ с личната кола и лаптоп на задната седалка. Щом спре пред блоковете на „Соколите“ и някое хлапе изникне от входа, полицаите не го спират да се връща обратно. Вече познават учителката по математика Руска Златева, която преподава в колата и и се мъчи да даде по-добро бъдеще на своите възпитаници от ОбУ „Пенчо Славейков“. 

Певицата Антония Маркова черпи с музикална торта

Певицата Антония Маркова ще отпразнува днешния си рожден ден с градинско парти. Пловдивчанката ще бъде със семейството си и малката си дъщеря Йоана. Заради епидемията от коронавирус певицата ще посрещне гостите си в своята градина.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?