1553

Четете в "Марица": Черният петък свали цената на телевизор с 1000 лева

В новия брой на „Марица Уикенд” може да прочетете следните интересни анализи, теми, интервюта и портрети.


Черният петък свали цената на телевизор с 1000 лева

В първия ден от Черния петък магазините за техника в Пловдив гъмжаха от хора, непривично за делник по никое време. При „Техномаркет” и „Технополис” черният уикенд хваща петък, събота и неделя и е валиден при пазаруване както онлайн, така и във физическите магазини на веригите. И верни на принципа „ръка да пипне, око да види”, кандидат-купувачите се втурнаха по търговските обекти.


Войни и бедност помпят мигрантския поток по границата ни    

Това казва в интервю за „Марица” дипломатът Любомир Кючуков. Той смята, че  глобализацията превърна бедността на Африка в проблем и на Европа - и помощта за развитие, която ЕС оказва на африканските страни, е много слабо ефективна.


"Ку-Ку Бенд" събира феновете за концерт без Слави

В тазгодишната програма, с която бендът обикаля България, са включени всички звезди, но на сцената няма да видим самия Слави Трифонов. За сметка на това участват Георги Милчев-Годжи, Евгени Димитров-Маестрото, Николай Арабаджиев, Илия Илиев, Йордан Йончев-Гъмзата, Евгени Йотов, Венелин Венков, Цветан Недялков, Рейди Бризуела и Кристиан Илиев.


Скритият код на Бегликташ – дали е мегалитно светилище или астрофизична лаборатория   

На този въпрос опитва да отговори проф. Евгени Сачев.


Ален Делон кръсти изложбата на наш художник в Италия

Актьорът стана кръстник на изложбата на български художник Емил Ангелов в Италия. „Няма нищо по-хубаво от жена, която прилича на жена“ - с този цитат на легендата на френското кино е озаглавена експозицията на Емил Ангелов (Emilio Il Turco) в галерия „Marina Franzetti“ под тепетата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Халиф

Халиф

18.11.2022 | 20:59

От 980 реална цена продажна от емаг 1990

Отговори
2 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?