Следвайте ни

Четете в "Марица": Центърът на Пловдив - хубав, скъп и крехък

viber icon

В утрешния брой на вестник "Марица" можете да прочетете тези и много други интересни авторски теми, интервюта и разработки:

 

Готвят саботаж на изборите с "Каноколит" 

Възможни са опити за саботаж на машинното гласуване, предупреди Кристиан Гьошев, секретар на РИК 17. Един от вариантите бил зацапване на чипа на картата с "Каноколит" или друго лепило с бързо действие.

 

Центърът на Пловдив - хубав, скъп и крехък

Два месеца инженери и чиновници търсят решение как да махнат стария ескалатор на "Билла" от Халите, за да не се увредят плочките

 

Интервю: Живко Георгиев, социолог: ИТН е във възход , но не може да вземе всичко    

 

Над половината седмокласници не признават абзаци

Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев  не е затруднил учениците, показват резултатите от националното външно оценяване по български език и литература. Не всички седмокласници обаче са прилагали книжовноезиковите правила - повече от половината не умеят да оформят текст графично, не признават нов ред и не отбелязват с отстъп началото на нов абзац.

 

Областната управа предлага нов водоизточник за Брестовица

"Има вариант за нов водоизточник за Брестовица. Той е достатъчно отдалечен от компрометирания доскорошен водоизточник и е на държавна територия“. Това обяви областният управител Ангел Стоев

 

Родни фермери скочиха срещу вноса на марокански домати

Български производители на домати готвят гневно писмо до Европейската комисия за нарушения от страна на Мароко при Споразумението за внос на домати в съюза.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

11g

11g

28.06.2021 | 21:42

Loks ma vyl are..,,00)//;'*£¶¶~~`\\]}

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?