Следвайте ни

Четете в "Марица": Цените на храните летят нагоре след скока на тока и горивата

viber icon

В утрешния брой на вестник "Марица" можете да прочетете тези и много други интересни авторски теми, интервюта и разработки:

 

Разнасят машините за тренировъчен вот в областта, в Пловдив ги държат под ключ

Избирателите в Пловдивска област вече  могат да се упражняват на машините, преди да отидат на урните на 11 юли. В Пловдив обаче демонстрациите все още не са започнали и не е ясно кога и къде ще бъдат монтирани устройствата.

 Доц. Борис Попиванов, политолог: Слави ще прави кабинет на малцинството,  но няма да рискува като премиер

Следващият парламент може да бъде 5-партиен, защото въпреки добрите си резултати "Изправи се! Мутри, вън!"  е твърде близо до бариерата. 46-ото НС  може да бъде и 9-партийно - сигурни са ГЕРБ, ИТН, ДПС, БСП, ДБ, но заедно с тях могат да влязат  ИМВ, Българските патриоти, Възраждане и Българско лято.

Пълен крах на изпита по математика, знаят едва 25,50% от материала

Знанията на десетокласниците от Пловдивска област не покриват дори 50% от заложеното в изпитния формат на националното външно оценяване по български език и литература, като средният постигнат резултат е 45,93% от максималните 50 точки.

Зелена светлина за разширението на бул.  "Васил Априлов"

Общината брои 800 000 лв. за отчуждени имоти в границите на трасето. Участъкът между Пещерско шосе и бул. "Шести септември" се подготвя  за удвояване

Здравко Димитров: Една люспа не е откъртена на пл. "Централен" от виенското колело

„Плочките са здрави, изглеждат по същия начин, както беше и преди да се монтира колелото. И една люспа не е откъртена на площада, за разочарование на някои критици, коментира кметът.

Пистата на Копривките оцеля, съдът поряза виладжия

Магистратите приеха за основателна издадената от кмета на Куклен Мария Белчева заповед, с която се разпорежда временна строителна забрана до приемането на ОУП на общината за срок, не по-дълъг от 2 години.

Защо поскъпва токът

Солени цени притискат бизнеса на свободния пазар на ток. Така дори предприемачите, които имаха договори с търговци по план с фиксирана цена, се наложи да подписват анекси или да си търсят нов доставчик.

Цените на храните летят нагоре след скока на тока и горивата

Основните хранителни стоки ще поскъпнат заради увеличените цени на електрическата енергия от 1 юли, както тенденцията за поскъпване на горивата и транспортните разходи. За това предупреди председателят на Асоциацията за защита на потребителите (АЗП) Пейо Майорски.

Борсов коментар: Инвеститорите в разработването на българския електромобил удвоиха парите си за месец

Хит в търговията са компаниите от технологичния и здравния сектор и спортният гигант NIKE

Американският широк индекс S&P 500  отбеляза нов исторически рекорден връх от 4320 пункта. Това стана на фона на добрите макроикономически данни от САЩ и новините, че ваксините могат да се противопоставят успешно и на щама Делта при коронавируса.
  
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?